Uuden kesähitin julkaissut Jukka Poika ja Teija-vaimo rakkaushaastattelussa: "Hän on oppinut sietämään musiikkiani"

Jukka Poika ja Teija-vaimo rakkaushaastattelussa:"Parisuhteelle jää paljon aikaa, kun viettää kaiken ajan yhdessä" 4:35
Miten Jukka ja Teija hoitavat suhdettaan ja mitä hemmottelua on luvassa äitienpäiväksi? Katso koko haastattelu videolta.

Suosittu artisti Jukka Poika ja hänen Teija-vaimonsa ovat selvinneet isoista parisuhteen koettelemuksista. Nyt he tekevät töitä yhdessä pyörittäen samalla arkea lasten kanssa.

Laulaja Jukka Poikaoikealta nimeltään Jukka Rousu ja hänen vaimonsa Teija Stormi-Rousu viettää aikaa parhaillaan kotona Turun saaristossa. Pari avioitui kaksi vuotta sitten, ja heidän yhteinen poikansa Aatos Esko Antero poika täyttää pian vuoden.

Artistilla on edellisestä suhteesta kolme lasta, joista vanhin on jo täysi-ikäinen. Välillä Rousun perheessä riittääkin vilskettä ja vilinää, kun kaikki lapset ovat paikalla.

– Sitä ei tapahdu kovin usein ainakaan näinä aikoina. Olen lähinnä nähnyt vanhimpia lapsia videopuhelun välityksellä. Normaalisti meitä saattaa olla täällä 12-13 henkeä, kun kaikki sukulaislapsetkin lasketaan, Jukka kertoo MTV Uutisten Skype-haastattelussa.

"Vaikein kriisi oli se, mikä liittyi tähän lasten huoltajuuteen"

Pariskunta ennätti olla seitsemän vuotta yhdessä ennen avioitumistaan. Suhde on kestänyt monet kriisit, eikä avioliitto muuttanut parisuhteen muotoa. Pahin koettelemus on ollut Jukan lasten huoltajuuteen liittyvät asiat.

– Mahtuu kaikenlaista noin moneen vuoteen ja kun on dynaaminen uusperhekuvio, mikä tuottaa kaikenlaista. Vaikein kriisi oli se, mikä liittyi lasten huoltajuuteen. Se oli ennen kaikkea minun kriisini, joka heijastui vähän kaikkeen, Jukka kertoo lisää videolla.

Miten Jukka ja Teija hoitavat suhdettaan ja mitä hemmottelua on luvassa äitienpäiväksi? Katso koko haastattelu videolta.

Teija ei ole ollut miehensä fani

Jukka julkaisi juuri uuden Haituvat-kappaleen, joka on tehty yhdessä laulaja Jannan kanssa. Idea yhteistyöstä oli Teijan, joka toimii heidän perheyhtiössään monitoimiosaajana.

– Tämä oli ensimmäinen tällainen kokeilu. Hänelle voi esitellä ideoita ja hän antaa ihan erilaisen näkemyksen, koska ei ole muusikko, Jukka kertoo.

Teija paljastaa haastattelun aikana, että hän ei osaa ulkoa miehensä kappaleita. Myös musiikkityyli ei ollut suhteen alussa naisen mieleen.

– Hän on oppinut sietämään minun musiikkiani, Jukka naureskelee.

Lue myös:

    Uusimmat