Kylie sivalsi pettäjämiestä julkisesti – somekansan tuki vaihtui pian raivoon: "Minulla ei ole energiaa puolustautua"

Amerikkalainen Kylie oppi kantapään kautta, kuinka nopeasti sosiaalisen median julkaisut leviävät.

18-vuotias Kylie Griswold kertoo Buzzfeed Newsille oppineensa, kuinka nopeasti julkaisut voivat levitä, kun hänen oma twiittinsä lähti lentoon sosiaalisessa mediassa.

Kesäkuun 1. päivänä poikaystävänsä uskottomuudesta raivostunut Kylie julkaisi Twitterissä nimittäin jotain, joka sai sosiaalisen median käyttäjät hurraamaan naisen puolesta – aluksi.

"Poikaystäväni petti minua, joten kirjauduin hänen Snapchatiinsa ja julkaisin nämä hänen tilillään", michiganilainen Kylie riemuitsi twiitissään.

Twiitin yhteydessä Kylie julkaisi pariskunnasta yhteisselfien, jossa lukee: "Olimme niin hyviä yhdessä ennen kuin päätin työntää penikseni johonkuhun toiseen". Toisessa kuvassa poseeraa pelkkä Kylie upeannäköisenä. Kuvassa lukee: "Voitte nyt ottaa häneen yhteyttä, hän on sinkku."  Nämä kuvat hän oli julkaissut poikaystävänsä Snapchat-tilillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hänellä ei ollut aavistustakaan"

Kylie kertoo toisessa osavaltiossa asuvan poikaystävänsä yllättyneen tempauksesta.

– Hän heräsi myöhään, joten hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä hänen tilillään tapahtui. Hän asuu kahden osavaltion päässä minusta, joten hän soitti minulle välittömästi, Kylie kertaa Buzzfeedille.

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Somekansa oli 100-prosenttisesti Kylien puolella. 

– Tyttö, sinä olet kymppi ja hän on kolmonen, hän teki sinulle palveluksen, totesi eräs Twitter-käyttäjä.

– Näytä, kuka on pomo, hehkutti toinen.

Eropäätös kumoutui

Kanta kuitenkin muuttui, kun Kylie viiden päivän pohdinnan jälkeen päättikin sopia välinsä mieheen ja palata parisuhteeseen.

– Vaikka juominen ei ole mikään tekosyy pettää, sillä oli oma osansa tässä tapauksessa. Olen nähnyt hänet huonommallakin tolalla kuin tämä, mutta kieltäydyn jättämästä häntä taistelemaan taistelujaan yksin. Hän on kasvanut valtavasti siitä lähtien, kun tapasimme kaksi vuotta sitten, Kylie perustelee.

"Kaikki mokaavat"

Nuori nainen koki tarpeelliseksi kertoa päätöksestään myös muulle maailmalle kerrottuaan jo aiemmin miehen uskottomuudestakin.

"Anteeksipyyntöni sellaisen kalabaliikin aiheuttamisesta vain palatakseni yhteen hänen kanssaan! Yhteenvetona, kaikki mokaavat. Olemme kaikki ihmisiä. Olen virallisesti peruutettu", Kylie twiittasi kesäkuun kuudentena liittäen twiittinsä mukaan videon pariskunnasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kylie kertoo tiedottaneensa asiasta myös siksi, että somekansa arvosteli jo valmiiksi huonon itsetunnon omaavaa miestä tämän ulkonäöstä. Kylie uskoo, että heikko itsetunto oli myös osasyy pettämiseen.

Twitterissä naisen ilmoitusta ei kuitenkaan otettu hyvillä mielin vastaan. Naista soimattiin hölmöksi yhteenpaluun vuoksi. Moni nainen kertoi olevansa pettynyt Kylien päätökseen.

– Kerran pettäjä, aina pettäjä, kiteytti eräs somettaja.

– En yksinkertaisesti ole valmis luovuttamaan parisuhteeni suhteen, nuori nainen itse kuitenkin toteaa.

"En ole valmis luovuttamaan"

Kylie kertoo, ettei välttämättä kadu yhteenpaluuta tai twiittejään, mutta toteaa, ettei osannut valmistautua ihmisten reaktioon. Tapauksen myötä hän sai tuhansia seuraajia lisää. Moni on myös lähettänyt naiselle yksityisviesteillä solvauksia tämän päätöksestä palata takaisin pettäjän luokse.

– Minulla ei ole energiaa puolustautua jokaista sellaista tuntematonta vastaan, joka on kanssani eri mieltä, mutta asiat, joita he sanovat, ovat epäkunnioittavia, enkä koskaan voisi kuvitellakaan olevani oikeutettu puhumaan tuntemattomalle hänen elämästään tuolla tavoin, Kylie kauhistelee.

Kylie muistuttaakin ihmisiä olemaan tietoisempia siitä, mitä sanovat sosiaalisessa mediassa. Hän myös toteaa oppineensa, että oli virhe tehdä elämästään liian julkista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja