Mainos

Useat lentoyhtiöt peruneet lentoja Lähi-itään

Useat lentoyhtiöt ovat jo ilmoittaneet peruvansa lentoja joihinkin Lähi-idän kaupunkeihin.

Ilmoituksia odotetaan tulevan lisää. Uutistoimisto Reutersin kokoamien tietojen mukaan tähän aamupäivään mennessä lentojaan oli perunut kaikkiaan 13 lentoyhtiötä. Englantilainen British Airways on perunut toistaiseksi kaikki lennot Kuwaitiin ja Kuwaitista muualle. Brittiyhtiö ei lennä myöskään Tel Aviviin.

Ranskalainen Air France on puolestaan vähentänyt lentoja Pariisista Ammaniin Jordaniaan, mutta muuten lentoja jatketaan normaalisti. Hongkongissa pääkonttoriaan pitävä Cathay Pacific on lentänyt viime sunnuntaista Riadiin Saudi-Arabiaan Dubain kautta. Muita muutoksia sen 20:ssä viikoittaisessa vuorossa Persianlahden alueelle ei ole muutoksia.

Yhdysvaltaisyhtiö Continental on vähentänyt muiden muassa joitakin Atlantin-lentojaan, koska lentojen kysyntä Eurooppaan on supistunut. Osa lennoista hoidetaan aikaisempaa pienemmillä koneilla. Saksalainen Lufthansa on perunut kahdeksi päiväksi lennot Tel Aviviin, Ammaniin ja Kuwaitiin. Lentoja peruuttaneiden joukkoon kuulu myös muiden muassa hollantilainen KLM.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.