Urheilullinen Love Island -sinkku Tiila, 30, rakastaa kamppailulajeja – tällaista kumppania määrätietoinen nainen etsii rinnalleen

Tiila, 30, Jyväskylä 0:48
Millaista kumppania Tiila etsii? Katso esittely

Tiila on yksi uuden Love Island Suomi -kauden sinkuista.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Yksi maanantaina rakkauden saarelle astelevista sinkuista on Tiila, 30. 

Urheilullinen ja kamppailulajeja rakastava Tiila harrastaa vapaaottelua ja tekee samalla myös voimatreeniä. Hän kuvailee olevansa ihmis- ja eläinläheinen, sosiaalinen, tavoitteellinen ja määrätietoinen tyyppi.

– Ystäväni kuvailevat minua jossain määrin hyvällä tavalla hulluksi, koska minulla on koko ajan monta rautaa tulessa. Kovalla vauhdilla mennään eteenpäin eikä jäädä tuleen makaamaan, eli jos joku homma ei toimi, niin sitä ei jäädä voivottelemaan vaan seuraavaa juttua kehiin.

Tiila sanoo, että hänestä voi saada kovan kuvan, mutta samaan aikaan esimerkiksi hänen ystävänsä kuvailevat häntä välittäväksi ja empaattiseksi ihmiseksi, joka pitää hyvää huolta läheisistään.

Tiila on viihtynyt sinkkuna reilun vuoden päivät. Taustalla hänellä on muutama pidempi parisuhde.

– Olen hyvissä väleissä viimeisimpien eksieni kanssa ja olemme pysyneet eron jälkeen ystävinä, hän valottaa.

Tiila toivoo tulevan kumppaninsa olevan energinen, kypsä mutta elämänjanoinen ja sinut itsensä kanssa oleva tyyppi, joka haluaa elämältä paljon.

– Että meitä olisi kaksi samanlaista niin sanotusti hullua, jotka tavoittelevat omia unelmiaan mutta samalla tukevat toisiaan niissä, hän sanoo.

Lisäksi huumorintaju, joskin ei lapsellinen sellainen, sekä yhdessä nauraminen ovat Tiilalle tärkeitä seikkoja parisuhteessa. Sen sijaan hän karttaa narsistisia ja egoistisia, epäkohteliaita, kapeakatseisia ja itseään muiden kustannuksella pönkittäviä ihmisiä.

– Ja sitten minä inhoan sitä, jos minulle lässytetään kuin pikkulapselle, hän naurahtaa.

Tiila kertoo, ettei hän ole järin taktinen ihminen, ja näin ollen hän aikookin mennä rakkauden saarelle niin omana itsenään kuin vain mahdollista.

– Toki noissa olosuhteissa tietää, ettei se heti alkuun ehkä ole mahdollista olla ihan rennosti oma itsensä, mutta varmasti minusta tulee nopeasti esiin urheilullisuus ja se, kuinka tärkeää tulevan mahdollisen kumppaninikin olisi olla tavoitteellinen urheilija, koska ei se muuten tule toimimaan, hän sanoo.

Tiila ei osaa varsinaisesti jännittää ohjelman mukanaan tuomaa näkyvyyttä. Hän kertoo, ettei ole julkisuudenhakuinen ihminen, eikä ohjelmasta poikiva näkyvyys ole näin ollen hänelle lainkaan merkittävä tekijä.

Tiila kertoo olevansa valmis löytämään rakkauden Love Islandilta, mutta lisää myös olevansa realistinen sen suhteen, ettei oman mielitietyn löytämisestä voi olla etukäteen satavarma.

– Menen avoimin mielin, mutta jos rakkautta ei löydy, niin ymmärrän, että sekin on ihan fine ja olemassa oleva vaihtoehto, hän summaa.

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat