Urheilujätti on kuolemassa

Showpainin legendoihin kuuluva Scott Hall on kuolemassa. Yhdysvaltalainen Hall, 63, on saanut hiljattain kolme sydänkohtausta, ja hänen elintoimintojensa ylläpitäminen ollaan lopettamassa.

Hall meni viime viikolla sairaalaan lonkkaleikkaukseen. Hall kärsi kuitenkin komplikaatioista ja sai kolme sydänkohtausta lauantaina. Hän on ollut siitä lähtien elintoimintoja ylläpitävissä laitteissa.

Hallin parhaaksi ystäväksi kuvailtu entinen kollega Kevin Nash julkisti kuitenkin maanantaina Instagramissa musertavan viestin. Nashin mukaan Hallin perhe aikoo paikalle päästyään lopettaa legendan elintoimintojen ylläpitämisen.

Hallin annetaan näin kuolla.

– Tulen menettämään tältä planeetalta henkilön, jonka seurassa olen viettänyt elämää enemmän kuin kenenkään muun kanssa. Sydämeni on särkynyt, ja olen niin v***n surullinen. Rakastan Scottia koko sydämestä, mutta nyt minun on valmistauduttava elämään ilman häntä, Nash kertoi.

Nashin mukaan Hall aina koki, ettei hän ollut kuoleman jälkeisen elämän arvoinen.

– Luoja, anna hänelle kullattuja hammastikkuja (vastustajien heittäminen hammastikuilla oli Hallin tavaramerkki). Elämäni rikastui hänen näkemyksillään elämästä. Hän ei ollut täydellinen, mutta kuten hän aina sanoi: "Viimeinen täydellinen planeetalla kävellyt ihminen ristiinnaulittiin."

201-senttinen ja 130 kiloa painanut Hall muistetaan paineistaan muun muassa World Wrestling Federationissa (WWF, nykyinen WWE) ja World Championship Wrestlingissä (WCW). Hän voitti useita showpainimestaruuksia, ja hänet on nimetty WWE:n kunniagalleriaan Hall of Fameen. 

Hallin tiedetään kärsineen toistuvasti alkoholi- ja huumeongelmista. 

Lue myös:

    Uusimmat