Mainos

UPM aloittaa yt-neuvottelut Kuusankosken tehtaalla

UPM aloittaa yt-neuvottelut Kuusankosken tehtaalla. Yhtiö lopettaa tehtaalla kahden vanhimman paperikoneen tuotannon. Yt-neuvottelut koskevat 65 henkilöä.

Metsäyhtiö UPM lopettaa Kuusankoskella Kymin tehtaan kahden vanhimman paperikoneen tuotannon. Tuotannon lopettamisen takia UPM aloittaa Kymin tehtaalla yt-neuvottelut jotka koskevat 65 henkilöä. Koneet on määrä sulkea kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Vuosina 1935 ja 1936 rakennetut koneet valmistavat valkaistua voimapaperia, jota käytetään muun muassa pakkausteollisuuden pusseihin ja tarroihin. Koneiden vuotuinen tuotantokapasiteetti on yhteensä 20 000 tonnia.

UPM:n mukaan tuotanto kahdella vanhalla koneella on kannattamatonta ja koneiden ylläpito edellyttäisi investointeja, jotka eivät ole taloudellisesti tai teknisesti perusteltuja.

UPM:n Kymin tehdas Kuusankoskella työllistää nyt yhteensä 1250 henkeä. Tehdas jatkaa hienopapereiden valmistusta kolmella paperikonelinjalla, joiden yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 940000 tonnia vuodessa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.