Ultra Bra yksillä treeneillä comeback-keikalleen

Vuonna 2001 pillit pussiin pistänyt Ultra Bra tekee tänä iltana odotetun paluun presidenttiehdokas Pekka Haaviston tukikonsertissa Kokoaan suurempi Suomi 2012. Aikansa suosituimpia yhtyeitä ollut Ultra Bra pääsee esiintymään loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa.

MTV3 Uutiset tapasi yhtyeen kitaristin Joel Melasniemen iltapäivällä, kun keikan alkuun oli aikaa viisi tuntia.

– Nyt ei voi tehdä mitään muuta kuin juoda kahvia ja odotella. Kynsinauhat ovat ihan fine, joten ei ainakaan liikaa ole stressiä.

Ultra Bra kasasi rivinsä nopeasti comeback-keikalleen, sillä Melasniemen mukaan Olavi Uusivirta soitti hänelle viikko sitten kysyen mahdollisesta keikasta.

– Jotenkin yllättäen muutamassa tunnissa koko homma oli lyöty lukkoon.

Jos päätös keikasta tehtiin nopeasti, niin vähiin ovat jääneet myös yhteiset treenit.

– Yhdet treenit oli eilen aamupäivällä, mutta pidettiin tänään aika pitkä soundcheck, joten ehdittiin käydä joitain biisejä läpi hyvin. Biisivalinnat ovat olleet täysin epäpoliittisia. Opetellaan hittejä helppousjärjestyksessä niin monta kuin ehditään. Eli periaatteessa kaikki mikä on yksinkertaista ja tulee selkärangasta päätyy lavalle.

Konsertin saama suosio tuli Melasniemelle yllätyksenä.

– Joo, ihan täysin. En uskonut, että menee tuossa ajassa ja viimeistä penkkiä myöten.

Kitaristi jaksaa heittää myös vitsiä aikansa suosikkiyhtyeen tulevista keikoista.

– Ollaan suunniteltu tähän väliin Lapin-kiertuetta. Täysin vitsillä, siihen ei ole mitään mahdollisuuksia. Olen poistumassa maasta perjantaina, joten itse ei ainakaan kovin monelle keikalle ehdi.

Lisää Joel Melasniemen ajatuksia kuulet huomenna MTV3-kanavalla klo 21 nähtävässä Toinen kierros Pekka Haavisto -ohjelmassa.

(MTV3)

Katso Joonas Lepistön raportti Helsingin jäähallilta (Kymmenen uutiset 30.1.2012)

Lue myös:

    Uusimmat