Ulkomaalaismies lähti ravintolasta ja katosi – poliisi yhä ymmällään

Sisä-Suomen poliisilaitos pyytää yhä kuumeisesti havaintoja torstaina kadonneesta noin 60-vuotiaasta ulkomaalaismiehestä.

Mies on nähty viimeisen kerran torstai-iltana hieman ennen kello yhtätoista, kun hän poistui Tampereen keskustasta ravintolasta, joka sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 26.

– Eri vaihtoehtoja miehen katoamisesta on pohdittu, mutta mitään konkreettista tietoa ei ole, kertoo rikoskomisario Pasi Mettälä Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Mettälän mukaan miestä ei ole etsitty maastosta, koska etsintäaluetta ei ole voitu rajata.

Iltalehden mukaan mies oli palaamassa kotimaahansa Etelä-Afrikkaan perjantaina klo 14 lennolla. Mies ei kuitenkaan koskaan saapunut lennolle. Lehden mukaan mies oli töissä paperitehtaassa ja niissä asioissa vierailulla myös Tampereella.

Kadonneella on vaaleat hiukset ja viikset. Hän on noin 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan normaali. Katoamishetkellä miehellä oli todennäköisesti yllään vaalea kauluspaita, musta takki, harmaat housut ja mustat nahkakengät.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 445 546.

 

Lue myös:

    Uusimmat