Mainos

UFO: Emme soita heviä

Brittibändi UFO perustettiin 1969. Bändin kulta-aika sijoittuu 1970-luvulle, jolloin kitaristina oli saksalaissyntyinen Michael Shenker. Yli 40 vuotta toiminut bändi elää nyt uutta kukoistusta amerikkalaiskitaristi Vinnie Mooren liityttyä bändiin.

UFO konsertoi tällä viikolla Suomessa. Helsingin keikka jouduttiin perumaan laulaja Phil Moggin flunssan vuoksi, mutta Tampereen ja Turun esiintymiset onnistuivat.

Suuri yleisö tuntee UFO:n mm. Iron Maidenin ja Metallican keskeisenä esikuvana. Iron Maiden aloittaa jokaisen konserttinsa UFO:n kappaleella Doctor Doctor, joka soi aina bändin noustessa lavalle.

MTV:n uutisten haastattelussa kitaristi Vinnie Moore ja rumpali Andy Parker pahoittelevat Helsingin keikan peruuntumista. He toteavat, että koko bändi on flunssassa, mutta vain laulajan kohdalla yskiminen ja äänen menetys estävät esiintymisen.

Vaikka bändi on hevinimien esikuva, se korostaa soittavansa klassista bluespohjaista hardrockia, ei heviä.

The Visitor World Tour 2010 -kiertueen tämä osuus päättyy ensi maanantaina Kööpenhaminaan. Joulukuussa bändi kiertää Englannissa ja ensi vuonna alkaa uuden levyn teko.

(MTV3)

Katso UFO:n kitaristi Vinnie Mooren ja rumpali Andy Parkerin haastattelu:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.