UFC-tähti Conor McGregor pidätettiin Korsikalla – poliisi tutkii epäiltyä seksuaalirikosta

Entinen UFC-mestari Conor McGregor on pidätetty Korsikan saarella. Poliisi epäilee McGregoria seksuaalisesta ahdistelusta ja sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta. Tähti kiistää epäilyt.

Irlantilaisottelija Conor McGregor on valmistautunut viime ajat Korsikan saarella hyväntekeväisyystapahtumaan, jonka oli tarkoitus käynnistyä lauantaina.

Paikallisen syyttäjänviraston mukaan ilmoitus epäillystä rikoksesta tuli torstaina. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.

– 10. syyskuuta tulleessa ilmoituksessa kuvailtiin tekoja, joita voi pitää seksuaalisen ahdistelun yrityksenä ja sukupuolisiveellisyyden loukkauksena. Sen seurauksena herra Conor Anthony McGregor kutsuttiin poliisikuulusteluihin, tiedotteessa luki Mirrorin mukaan.

McGregor on kiistänyt edustajansa välityksellä syyllistyneensä rikokseen.

– Conor McGregor kiistää voimakkaasti kaikki epäilyt väärinkäytöksistä. Hän on ollut kuulusteluissa ja hänet on vapautettu, irlantilaisen lausunnossa sanottiin.

Joka tapauksessa McGregor joutui jäämään pois hyväntekeväisyystapahtumasta, jossa oli tarkoituksena edetä eräänlaisella poljettavalla veneellä Korsikalta Monacoon. McGregorin oli tarkoitus taittaa matkaa yhdessä Monacon ruhtinatar Charlenen kanssa.

McGregor on aiemminkin ollut epäiltynä rikoksista. Viime vuoden maaliskuussa uutisoitiin, että irlantilaisen epäiltiin ahdistelleen naista dublinilaisessa hotellissa. Huhtikuussa McGregor kävi vanhemman miehen kimppuun baarissa.

McGregor ilmoitti kesäkuussa lopettavansa UFC-uransa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja