Mainos

Tyyntä horisontissa – merellistä inspiraatiota kesäkotiin!

Kesän ihaniin hellepäiviin voi hakea viilennystä merellisellä tunnelmalla. Sisusta kotiin rauhallisia ruskean, sinisen ja valkoisen sävyjä.

Kesäkotiin on kiikarissa seesteisiä sävyjä – rauhallisia ruskean sävyjä ja merellisen sini-valkoista. Perinteistä seilorityyliä on muokattu piirun verran modernimpaan suuntaan.

Raitaa, ruutua ja tähtiä – yhdessä tai erikseen

Raidat ja ruudut ovat vahvasti kuvioissa mukana tänäkin kesänä. Espaniola-sarjan puuvillaverhot tuovat raikkaan tuulahduksen sisustukseen. Samaa värimaailmaa edustaa kotoisan oloinen Vuoksi-päiväpeite ja eläväpintainen, ryhdikkäästä puuvillasta kudottu Merelle-matto.

Rohkeasti rajoja rikkova yhdistää merihenkiseen tyyliin ajanhenkiset Kapteeni-tyynynpäälliset, joiden kuosissa on käytetty pituus- ja leveyspiirinumeroita.

Romanttisempaa linjaa kaipaaville on tarjolla Elviira-sarja, jossa raidat ja ruusut viihtyvät rinta rinnan.

Tähdet tuikkivat nyt tekstiileissä kirkkaammin kuin koskaan ennen. Ne antavat uutta särmää myös kalusteille. Valkorunkoisten Starry-lipastojen puunvärisissä laatikoissa on tähden muotoiset vetoaukot. Laadukkaaseen Starry-sarjaan kuuluu lipastojen lisäksi laatikosto, senkki ja säilytyspenkki.

Harmoniaa herkkuhetkiin

Siniset tai turkoosit Teema-astiat sopivat kesäiseen kattaukseen. Käytännöllisessä, 24-osaisessa sarjassa on astiat kuudelle ruokailijalle. Sini-valkokukalliset Pioni sarjan Blue Rose -fajanssi- tai Churchillin Indian Silk -posliiniastiat ovat hyvä valinta juhlavimpiinkin hetkiin.

Katso myös muut inspiroivat uutuudet!

Artikkelin tarjoaa: Hobby Hall

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja