Tyttöjoukko pahoinpiteli kaksi nuorta Espoossa, osa kuvasi teot videolle – poliisi pyytää vihjeitä

Espoon Leppävaarassa tapahtui sunnuntaina väkivaltainen välikohtaus, josta poliisi kaipaa lisätietoja.

Poliisi epäilee, että kahta nuorta tyttöä pahoinpideltiin 14.2. illalla Espoon Leppävaarassa. Poliisin mukaan tilanteessa oli paikalla useiden kymmenien nuorten joukko.

Tapahtumat saivat poliisin käsityksen mukaan alkunsa kauppakeskus Sellon läheisyydestä, jonne arviolta 30 nuoren tytön ryhmä kokoontui puoli seitsemältä illalla. Joukko siirtyi kauppakeskukselta Ruusutorpan koululle, jossa oli tarkoitus ”selvitellä välejä puhumalla”.

– Koulun pihalla tilanne kuitenkin muuttui, ja ainakin viiden henkilön epäillään osallistuneen kahden 14- ja 16-vuotiaan tytön pahoinpitelyyn. Uhreilta myös vietiin omaisuutta. Osa läsnäolijoista kuvasi tapahtumat videolle, tiedotteessa kuvaillaan.

Välikohtauksessa molemmat tytöt saivat vammoja. Yhteensä viittä alle 20-vuotiasta epäillään useista rikoksista, kuten esimerkiksi törkeästä pahoinpitelystä ja näpistyksestä.

Poliisi on kuullut osaa epäillyistä, mutta pyytää yhä yleisön vihjeitä tapahtumista. Erityisesti kahden tytön henkilöllisyydestä poliisi tarvitsee lisätietoja.

Poliisi julkaisi epäiltyjen tuntomerkit. Yhdellä kerrotaan olevan tummahiuksinen ja pukeutuneen mustaan takkiin ja mustaan huppuun, vihreisiin housuihin ja mustiin kenkiin. Toisella kerrotaan olevan tummat hiukset, jotka ulottuvat selkään asti, vaalea takki, tummat housut ja vaaleat kengät.

Poliisi pyytää vihjeitä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse vastaajaan numeroon 0295 413 031. 

Lue myös:

    Uusimmat