Tytär heitti ulos synnytysalista, äiti ei hätkähtänyt – jokaisen tulevan isoäidin tulisi lukea tämä teksti!

1:19

Tämä Reddit-käyttäjän julkaisu jokaisen tulevan isoäidin pitäisi lukea!

Opettaja kirjoitti lapsen todistukseen viestin "kutsu minut juhliisi, kun valmistut yliopistosta”. Videolla kerrotaan, miten kutsu saapui 21 vuotta myöhemmin!

Vieraiden päästäminen synnytyssaliin tai sairaalaan synnytyksen jälkeen herätätä poikkeuksetta tunteita. Erään isoäidin mielipidettä kiitellään nyt hyvin huomaavaisesi.

– Tyttäreni potkaisi minut ulos synnytyssalista, se oli hänen oikeutensa ja minä tuen täysin hänen päätöstään toimia näin, Reddit-käyttäjä Martella71 kirjoittaa.

Isoäidin tekstiä onkin kutsuttu tekstiksi, joka kaikkien tulevien isoäitien pitäisi lukea.

"Aamukahdelta tyttäreni katsoi minua ja avasi suunsa sanoakseen jotakin..."

Martella71:n tytär oli synnyttänyt edellisestä illasta asti. Äiti ajoi hänet sairaalaan, koska lapsen isä oli töissä. Nainen oli kysynyt äidiltään jo kuukausia aiemmin, tulisiko tämä mukaan synnytykseen, ja äiti oli suostunut.

– Illalla pysyin hänen kanssaan, kunnes mies saapui keskiyöllä, ja aamukahdelta tyttäreni katsoi minua ja avasi suunsa sanoakseen jotakin, mutta sitten hän sulki suunsa ja katsoi miestään, isoäiti kuvaa.

– Kysyin, halusiko hän minun lähtevän ja antavan heille hieman yksityisyyttä. Hän henkäisi kuuluvasti helpotuksesta ja sanoi kyllä, ja kun hän alkoi pyydellä anteeksi, käskin hänen lopettaa.

"Kun lapsenlapseni syntyy, he kertovat minulle"

Lapsenlapsi ei ollut syntynyt vielä seuraavanakaan päivänä. Isoäiti meni ruokkimaan tyttärensä koirat ja vei ne ulos; sitten hän alkoi siivota perheen kotia ja valmistaa heille ruokaa pakastimeen.

– Kun lapsenlapseni syntyy, he kertovat minulle. Menen sairaalaan vain, jos he pyytävät, enkä todellakaan mene, jos he eivät pyydä, isoäiti sanoo.

Reddit-sivuston isoäiti löysi googlatessaan lausetta "mitä voisin tehdä tyttäreni hyväksi, kun hän synnyttää".

– Olen oppinut paljon. Olen nähnyt liian monia tarinoita määräilevistä isoäideistä, enkä aio olla sellainen.

"Sinusta tulee paras isoäiti"

Odotettu lapsi syntyi lopulta 24 tunnin synnytysrupeaman jälkeen. Isoäidin toiminta kerää kiitosta.

– Rakastan sinua! Ja monet meistä tekevät muistiinpanoja, jotta voimme olla tulevina vuosina yhtä epäitsekkäitä kuin sinä, Reddit-nimimerkki ABCforCharlie sanoo.

– No niin, minä itken. Sinusta tulee paras isoäiti, nimimerkki martapg kiittelee.

– Anteeksi, luulen, että hallusinoin juuri. Tuleva isoäiti hyväksyy rauhallisesti ja arvokkaasti sen, että tytär potki hänet ulos synnytyssalista? Eihän tämä voi olla totta, Scary Mommy -sivuston Valerie Williams kehuu.

Hän toivoo, että kyseinen isoäiti voisi adoptoida runsaasti odottavia äitejä ja olla myös heidän tukenaan upealla tavalla.

– Koska, luojan tähden, jokainen synnyttävä äiti ansaitsee tällaisen painostuksesta vapaan tunnelman. Luoja, tämä nainen ansaitsee paraatin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja