Mainos

"Annat toivoa sukupolvellesi" – tuntematon mies jätti rohkaisevan viestin junassa matkustaneelle yksinhuoltajaäidille

Yksinhuoltajaäiti ei voinut uskoa tapahtunutta todeksi saatuaan kannustusviestin samassa junassa matkustaneelta mieheltä. 

Pienten lasten kanssa matkustaminen on rankkaa. Erityisen rankkaa se on silloin, jos olet yksinhuoltaja. Sinun täytyy yrittää pitää lapsi hiljaisena ja paikoillaan, sekä kantaa yksin kaikkia matkatavaroita. Tämä oli erittäin tuttua 23-vuotiaalle yhden pojan äidille Samantha Welchille

Eräänä päivänä nuori yksinhuoltajaäiti oli matkustamassa sisarensa luota kotiinsa Plymouthiin kolmevuotiaan poikansa kanssa. Pitkän junamatkan aikana äiti yritti tehdä kaikkensa viihdyttääkseen vilkasta poikaansa. Hän pelasi pelejä, viihdytti ja antoi poikansa kuunnella musiikkia. Lopulta poika nukahti, ja koska juna oli tupaten täynnä, äiti nosti pojan syliinsä tehdäkseen tilaa jollekin seisomaan joutuneelle matkustajalle.

Äidillä ei ollut aavistustakaan siitä, että hänen tekojaan tarkkailtiin. 

Viesti sai nuoren äidin tuntemaan ylpeyttä

Perhettä vastapäätä istunut mies huomasi äidin kamppailun poikansa kanssa sekä hänen epäitsekkään tekonsa. Lähtiessään mies tarttui Welchia olkapäästä ja huomautti, että nainen oli tiputtanut jotain maahan. Miehen poistuttua junasta nainen löysi maasta viiden punnan setelin ja viestin, jonka lukeminen kosketti häntä syvästi. Viestin oli allekirjoittanut hattu- ja silmälasipäinen mies junasta.

”Juo malja minun piikkiini. Annat toivoa sinun sukupolvellesi, olet kohtelias ja opetat pikkupojallesi hyviä tapoja. Mukavaa illanjatkoa. PS: Minulla on sinun ikäisesi tytär, ja joku teki kerran hänelle saman. Kun hän saa lapsia toivon, että hän on yhtä hyvä äiti kuin sinä.”


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Welch kertoo olevansa todella hämmentynyt, mutta samalla iloinen saamastaan viestistä.

– En voinut uskoa lukemaani todeksi. Luin sen kymmenen tai kaksikymmentä kertaa yhä uudelleen ja uudelleen. Olin yllättynyt siitä, että henkilö, jota en tunne tai kenen kanssa en ole edes puhunut, teki tämän minulle.

– Joka päivä ihmiset tuijottavat ja tuomitsevat sinut, koska olet yksinhuoltaja, mutta tämän viestin saaminen sai minut tuntemaan itseni erityiseksi ja ylpeäksi. Tämä saattaa kuulostaa typerältä, mutta yritän kaikkeni tehdäkseni poikani elämästä paremman, Welch kertoo.

Nainen on yrittänyt löytää viestin kirjoittanutta miestä, mutta ainakaan vielä etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta.  

Äitejä kritisoidaan usein myös julkisesta imettämisestä.

2:26

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.