Nainen muisti kehotuksen 21 vuoden takaa – opettaja sai uskomattoman juhlakutsun

1:19

Kuudennen luokan opettaja Judith Toensing kirjoitti 21 vuotta sitten oppilaalleen kannustavan viestin, joka todella kantoi hedelmää!

Kuudennen luokan opettaja Judith Toensingilla on tapana inspiroida oppilaitaan kirjoittamalla heille kannustavia lauseita. Vuonna 1997 amerikkalainen Toensing kirjoitti erään oppilaansa todistukseen "on ollut ilo saada sinut luokkaani. Jatka samaan malliin! Kutsu minut sitten valmistujaisjuhliisi, kun valmistut Harvardin yliopistosta!"

21 vuotta myöhemmin kutsu todella saapui, kertoo CNN.

Säilytti 12-vuotiaana saamansa kannustusviestin vuosien ajan

Kannustavan viestin saanut Christin Gilmer, 33, valmistui lääkäriksi vuonna 2018. Nainen säilytti 12-vuotiaana saamansa kannustusviestin vuosien ajan.

– Minulle merkitsi paljon tietää, että (äitiäni lukuun ottamatta) joku, joka tunsi minut niin läheisesti, uskoi unelmiini ja kykyyni saavuttaa ne, hän kommentoi.

Nyt Harvardista valmistunut Gilmer kirjoitti Facebookissa tukijoilleen kiitosviestin, jossa mainitsee myös opettajansa. Gilmerin mukaan opettaja oli ensimmäinen ihminen, joka kannusti häntä opiskelemaan lääketiedettä.

– Judy Toensing opetti minulle ajankohtaisista asioista, globaaleista terveysasioista ja ihmisoikeuksista. Hän oli ensimmäinen ihminen, joka tunteikkaasti kuvasi minulle HIVin ja AIDSin kanssa elävien ihmisten ahdingon, Gilmer kuvailee.

"Sinun työsi tekee meidän työmme mahdolliseksi"

Gilmer vei kutsun Toensingille tämän luokkaan, ja kuultuaan opettajan teosta Harvard päätti kustantaa naisen matkan. Myös koulun dekaani kiitti Toensingia tämän työstä.

– Sinun työsi tekee meidän työmme mahdolliseksi, nainen kehui.

Toensing itse on oppilaansa puolesta onnellinen.

– Minulla on suuret odotukset kaikista oppilaistani, ja se, että kuulin Christinin saavuttaneen tavoitteensa ei yllättänyt minua lainkaan. On kunnia, että Harvard päätti kertoa Christinin tarinan, tarinan hänen matkastaan, ja että minä olin pieni osa tuota matkaa.

"Hän sytytti minussa palon ja uskon"

Gilmerin mukaan opettaja kannusti aina oppilaitaan löytämään tapoja, joilla auttaa muita ihmisiä.

– Hän sytytti minussa palon, uskon siihen, että ihmisten auttaminen on voimallinen työkalu ja koulutuksen kautta voi paremmin palvella ihmisiä, jotka sitä kaipaavat. En koskaan tule unohtamaan hänen intohimoista suhtautumistaan muiden auttamiseen, Gilmer kommentoi CNN:lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja