Tyson Furykin puuttui peliin – mestarinyrkkeilijä koki pysäyttävän tyrmäyksen: "Tuo on hulluutta"

Brittiläinen Josh Warrington koki kovia Wembley Arenan nyrkkeilykehässä lauantaina Lontoossa. 

Osittain myös koronapandemian takia lähes puolentoista vuoden ottelutauon pitänyt Warrington, 30, hävisi 9. erän tyrmäyksellä meksikolaisyllättäjä Mauricio Laralle. Aiemmin tappioton, IBF-liiton höyhensarjan entinen mestari Warrington oli ottelussa suuri ennakkosuosikki. 

Lara löi Warringtonin kanveesille jo 4. erässä, mutta britti taisteli vielä useamman erän. Lopputuloksena oli kuitenkin pysäyttävä tyrmäys (video alla). 

Sky Sportsin asiantuntijat Johnny Nelson ja Adam Booth kauhistelivat ottelun kulkua. 

– Olisin keskeyttänyt ottelun 4. erässä ja uudestaan 5. erässä. Jos olisin ollut hänen (Warringtonin) kulmauksessaan, olisin heittänyt pyyhkeen kehään, nyrkkeilyvalmentajana toimiva Booth totesi

– En usko, että hän tiesi 4. erän lattiaanlyönnin jälkeen, mitä oli tekemässä. Näytti siltä, ettei hän tiennyt, missä hän on. 

Nelsonin mielestä kehätuomari Howard Fosterin olisi pitänyt keskeyttää ottelu aikaisemmin. 

– Veikkaan, ettei Josh Worrington muista ottelusta mitään 4. erän jälkeen. Tuo on hulluutta, Nelson murisi. 

Myös raskaan sarjan hallitseva maailmanmestari Tyson Fury osallistui keskusteluun Twitterissä

– Tänään nyrkkeilymaailma näki Josh Worringtonissa taas yhden joutilaisuuden uhrin. Koronapandemia on tuhonnut monta uraa. (Nyrkkeilijöiden) pitää pysyä aktiivisina, Fury kirjoitti. 

Fury, 32, on joutunut taistelemaan itsekin joutilaisuutta vastaan, sillä hän on otellut viimeksi vuosi sitten. Tuolloin hän löi Deontay Wilderin uusintaottelussa ja nappasi itselleen WBC-liiton mestaruuden.

Furyn odotetaan kohtaavan toinen raskaan sarjan mestari Anthony Joshua tulevana kesänä. 

Lue myös:

    Uusimmat