Heleniuksen nukuttanut Wilder jättiotteluun – raskaansarjan huipulla kuhisee, kun Tyson Furykin hyppää kehään

Nyrkkeilyillan käänteet: Näin Helenius tyrmättiin 0:55
Jättiottelun käänteet: Näin Deontay Wilder tyrmäsi Robert Heleniuksen.

Deontay Wilder ja Andy Ruiz junior kohtaavat raskaansarjan nyrkkeilyn huippuottelussa, WBC-liiton pomo Mauricio Sulaiman vahvistaa. 

Suomen Robert Heleniuksen tylysti avauserässä viime lauantaina tyrmännyt Wilder on ponnistamassa voimakkaasti kohti MM-ottelua. Sulaimanin mainostama kohtaaminen Ruizia vastaan toimiikin karsintana maailmanmestaruusmatsia varten. 

– Se (Helenius-voitto) oli vaikuttava. Se oli osoitus voimasta, Sulaiman kommentoi muun muassa Boxing Social -sivuston mukaan. 

– Andy Ruiz on monipuolinen ottelija, hän on raivokas iskijä. Mutta ottelutyylit määrittelevät ottelut, ja Ruiz on huomattavasti Wilderia lyhyempi, joten matsista saattaa tulla haastava hänelle. 

Sulaimanin mukaan tapahtumasta tiedotetaan virallisesti ensi viikolla. 

Fury kohtaamassa Chisoran

WBC-liiton hallitseva mestari Tyson Fury on heilunut tuuliviirinä viime kuukaudet. Ensin uransa päättymisestä tiedottanut Fury perui sittemmin puheensa, minkä jälkeen hän on kertonut ottelevansa niin Derek Chisoraa kuin Anthony Joshuaa vastaan. 

Alkuviikolla tullut tieto kertoo, että Fury todellakin kohtaa Chisoran kolmannen kerran urallaan. Ottelu on tarkoitus järjestää Lontoossa 3. joulukuuta. 

Jos suunnitelmat menevät läpi, ja Wilder sekä Fury voittavat omat taistonsa, kaksikko saattaisi kohdata peräti neljännen kerran WBC-liiton tittelimatsissa. Ensimmäinen päättyi ratkaisemattomaan joulukuussa 2018. Tämän jälkeen Fury kukisti Wilderin uusintakähinöissä. 

Raskaansarjan muita mestaruusvöitä pitää hallussaan ukrainalainen Oleksandr Usyk

Lue myös:

    Uusimmat