Tyson Furyn taustamies tylyttää Anthony Joshuan ja Robert Heleniuksen kohtaamista – suomalaisesta karu kommentti

Anthony Joshua tyrmäsi tylysti Robert Heleniuksen 0:33
Video: Robert Helenius koki tyrmäystappion Anthony Joshualle ottelun seitsemännessä erässä

Brittiläisen tähtinyrkkeilijän Tyson Furyn promoottori Frank Warren ei innostunut lainkaan Anthony Joshuan ja Robert Heleniuksen välisestä ottelusta. Warren tylytti sekä itse kohtaamista että molempia ottelijoita.

Joshua tyrmäsi Heleniuksen lauantain taiston seitsemännessä erässä. Helenius oli tuotu paikalle pika-aikataululla, kun hän korvasi dopingsotkun keskelle päätyneen Dillian Whyten. Valmistautumisaikaa jäi vain viikko.

Itse ottelussa Helenius pysyi kuuden erän ajan varsin hyvin Joshuan matkassa. Lopulta suomalainen väsyi, mikä johti siihen, että Joshua pääsi täräyttämään tiukan oikean käden iskun perille.

Tyson Furyn promoottori Frank Warren ei paljoa kohtaamisesta lämmennyt.

– Se oli varsin tylsä matsi aina tyrmäykseen asti, Warren sanoi Boxing Socialille.

– Allekirjoitin ihan täysin yleisön näkemyksen, kun he buuasivat!

– Tylsää, todella tylsää. Hän (Helenius) jäi sitten tiukan lyönnin alle, mutta ollaan nyt rehellisiä. Vastassa oli kaveri, joka tipahtaa tällä tasolla heti, kun hän astuu kehiin, Warren tylytti Heleniusta, jatkaen:

– Tiedän, että kyseessä oli viimehetken korvaaja, mutta ei se selitä mitään. Joshua ei näyttänyt mitään erikoista koko ottelun aikana.

Joshuan seuraava vastustaja on hyvin todennäköisesti jenkki-iskijä Deontay Wilder. Kaksikon on määrä kohdata tammikuussa Saudi-Arabiassa.

Wilder otteli Warrenin edustamaa Furyä vastaan kolmeen eri otteeseen vuosien 2018 ja 2021 välisenä aikana. Fury voitti kohtaamisista kaksi ja yksi päättyi tasan.

– En usko, että hän (Joshua) voittaa Wilderia. Eikä sillä ole oikeasti väliä, Warren vähättelee.

Lue myös:

    Uusimmat