Tyson Fury murjoi Dereck Chisoran raskaansarjan MM-ottelussa – kohtasi jo ukrainalaistähden silmästä silmään: "Olet seuraava"

Britti Tyson Fury säilytti ammattinyrkkeilyn raskaansarjan WBC-liiton mestaruuden voittamalla lauantaina maanmiehensä Dereck Chisoran 10. erässä tulleella teknisellä tyrmäyksellä. Ottelun jälkeen Furyn katse kääntyi jo ukrainalaisen Oleksandr Usykin suuntaan.

Furyn voittoa valioliigaseura Tottenhamin kotistadionilla oli todistamassa 60 000 katsojaa. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun Fury voitti Chisoran.

Ennen ottelua Fury oli puhunut markkinointimielessä "verilöylystä", ja hän hallitsikin tapahtumia alusta saakka. Chisora oli toistuvasti köysissä ja sai huomattavasti suurempikokoiselta vastustajaltaan rajuja iskuja.

– Täyttä dominointia, ex-ammattilainen David Haye kommentoi tapahtumia kuudennen erän päätteeksi.

Chisoran oikea silmä alkoi muurautua umpeen seitsemännestä erästä alkaen, ja ottelu oli hänelle enää selviytymistä.

Lopulta tuomari Victor Loughlin joutui keskeyttämään ottelun, kun 12-eräisen ottelun 10. erästä oli ottelematta enää 10 sekuntia.

34-vuotiaan Furyn tappiottomien otteluiden putki on nyt 34 ottelun mittainen. Hän on voittanut otteluista 33, ja yksi on päättynyt ratkaisemattomaan. 38-vuotiaalle Chisoralle tappio oli 46 ottelua käsittäneen ammattilaisuran 13:s. Viidestä viime ottelustaan Chisora on hävinnyt neljä.

Kaksikon edelliset kohtaamiset nähtiin Lontoossa 2011 ja 2014. Tämänkertaisessa ottelussa oli jo ennakkoon läpsyttelyn makua. Ensi vuonna Furya odottaa todennäköisesti kovempikin haaste.

– Missä on Oleksandr Usyk? Fury huusi yleisön suuntaan ottelun päätyttyä.

Pian tämän jälkeen Fury kohtasi WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestarin silmästä silmään kehän ulkopuolella. Brittiyleisö buuasi nähdessään ukrainalaisen kasvot videotaululla.

– Olet seuraava. Aion hoidella sinut. Olen tehnyt niin jo yhdelle ukrainalaiselle (Vladimir Klitshko), ja sinua odottaa sama kohtalo, Fury meuhkasi.

Usyk hymyili takaisin mutta ei sanonut mitään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja