Tyrmätty Dereck Chisora uhoaa palaavansa: "Olette nähneet vasta alun"

Joulun alla kovan tyrmäystappion Dillian Whytea vastaan kokenut Dereck Chisora kertoo jatkavansa nyrkkeilyuraansa vielä uuden takaiskun jälkeenkin.

Chisora haastoi Whyten tosissaan lauantai-illan spektaakkelissa Lontoon O2 Areenalla. Hän oli läpi ottelun aktiivisempi osapuoli, mutta pistevähennyksiä tarkoittaneet virheet ja lopulta vastustajan tyrmäysisku 11. erässä katkaisivat taistelun.

Britti-iskijä päivitti kuulumisiaan joulun jälkeen Instagram-tilillään.

– Haluan toivottaa teille erittäin hyvää joulua. Kovan treenaamisen jälkeen, jolloin puskin itseäni kovemmin kuin koskaan aiemmin, palkitsen itseni ja nautin seuraavista viikoista kotona niiden kanssa, jotka merkitsevät eniten, minun perheeni, Chisora kirjoittaa.

Chisora oli kehään noustessaan silmin nähden kovassa kunnossa. Hän kertoo kuulleensa yleisön kannustuksen, mikä merkitsi hänelle paljon.

– Kuten lupasin Dillian Whytelle, olin tarpeeksi kovassa kunnossa, etten ota askeltakaan taaksepäin. Valitettavasti astuin "maamiinaan" ja se oli siinä... otin opikseni! hän vakuuttaa.

Tappio oli 39-vuotiaalle Chisoralle ammattiuran yhdeksäs ja jo neljäs reilun kahden ja puolen vuoden sisään. Tie raskaan sarjan huipulle on jo todella pitkä, mutta ottelija ei koe tarvetta luopua unelmastaan.

– Palaan vuonna 2019 vahvempana, paremmassa kunnossa ja parannetulla tekniikalla. Saatoin hävitä viimeisimmän taistelun, mutta "SOTA" raskaan sarjan dominoinnista palaa yhä syvällä sisimmässäni, Chisora viittaa uuteen lempinimeensä WAR.

– Olette vasta nähneet alun #WARCHISORA:sta – tulkoon vuosi 2019.

Lue myös:

    Uusimmat