"Tulin paikalle tuhoamaan" – Dereck Chisoralta taas musertava tyrmäys, manageri väläytti supertähteä vastustajaksi

Raskaan sarjan nyrkkeilytähti Dereck Chisora antoi taas näytteen tyrmäysvoimastaan, kun hän kukisti brittimaanmiehensä David Pricen Lontoossa lauantaina.

Chisora painoi tapansa mukaan höyryjunan lailla päälle. Ottelun loppu alkoi häämöttää 3. erässä, kun Chisora satutti Pricea moukaroinnillaan, mutta sai itsekin mojovasta yläkoukusta juuri ennen kelloa.

Seuraavassa erässä Chisora löi vastustajansa lattiaan, ja Pricen nurkkaus heitti pyyhkeen kehään (video jutun lopussa).

– Olen vanha poika tässä pelissä. Tulin paikalle tuhoamaan. Ajattelin, että jos hän osuu minuun, osukoot. Mutta jos minä osun häneen, hän on mennyttä, Chisora sanoi kehähaastattelussa.

Price tuli otteluun kolmen viikon varoitusajalla, kun alkuperäinen Chisoran vastustaja Joseph Parker joutui vetäytymään. Parkerin mukaan syynä oli hämähäkinpurema.

– Hän tuli paikalle ja pelasti show’n. Iso kunnioitus Davidille, Chisora kiitteli.

Chisora, 35, on kirkastanut profiiliaan kahdella peräkkäisellä näyttävällä tyrmäyksellä – moukaroi Artur Szpilkan heinäkuussa – ja haluaa seuraavaksi kehään Pricea isomman nimen.  

– Jos saamme Joseph Parkerin kehään mahdollisimman pian, olen valmis. Toivottavasti hän ei saa uutta hämähäkinpuremaa.

Chisoran manageri David Haye mainitsi myös voittamattoman Oleksandr Usykin, joka on siirtynyt raskaaseen sarjaan voitettuaan kaiken mahdollisen sarjaa alempana.

– Haluaisin nähdä Dereckin kehässä Usykia vastaan. Siinä olisi fantastinen ottelu. Dereck haluaa MM-otteluun, joten teen kaikkeni sen unelman eteen, Haye summasi.  

Lontoon nyrkkeilyillan pääottelussa, World Boxing Super Seriesin ylemmän kevytsarjan finaalissa Josh Taylor kukisti Regis Prograisin tuomaripisteillä. 

Alla olevalla videolla Chisoran ja Taylorin voittojen huippuhetket. 


Lue myös:

    Uusimmat