Tylyä luettavaa: Melania Trump pyysi kansalaisia seuraamaan häntä jatkossa omalla Twitter-tilillä – harvinaisen suoraa ja kriittistä palautetta alkoi sadella

6:53
Väistyvä Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump piti jäähyväispuheensa aiemmin tällä viikolla: "Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu" – katso koko puhe!

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin puoliso Melania Trump ilmoitti eilen kulloisenkin istuvan presidentin puolison virallisella Twitter-tilillä, että häntä voi jatkossa seurata henkilökohtaisella tilillä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Seuratkaa minua @MELANIATRUMP päivitysten ja ilmoitusten varalta, Melania Trump tviittasi.

Tviittiin alkoi heti tulvia kommentteja, ja useimmat niistä olivat kitkerää luettavaa. Moni kertoi värikkäin sanankääntein olevansa tyytyväinen, kun Trumpin presidenttikausi on tullut päätökseen.

– Olit häpeäksi ensimmäisenä naisena. Sinua ei tule ikävä, eräs nainen tviittasi.

Kommenttien sävyt eivät sinällään ole yllätys, sillä oli aihe mikä tahansa, ovat presidentti Trumpin hallinnon, perheen ja liittolaisten tekstit saaneet hyvin kahtiajakautuneen vastaanoton.

Eivät toivota uutta presidenttiparia tervetulleeksi

Eräs kommentoija liitti tviittiinsä kuvan MelaniaTrumpista ja Michelle Obamasta ja muistutti siitä, miten Obamat toivottivat Trumpit tervetulleiksi Valkoiseen taloon. Trumpit eivät toimi samoin, sillä he eivät edes osallistu vallanvaihtoseremoniaan, vaan lähtevät jo Washingtonista ennen juhlallisuuksia.

Tviiteissä osoitettiinkin paljon pettymystä siihen, että Trumpit eivät hoida vallanvaihtoa seuraajille, kuten aina ennen on ollut tapana.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Useat myös vannoivat, etteivät varmasti ala seurata Melania Trumpia Twitterissä. Seuraajia hänellä on 1,5 miljoonaa.

Kohtalaisen moni jaksoi myös muistuttaa Melania Trumpia siitä, että Valkoisen talon puutarha on tätä nykyä selvästi pelkistetympi kuin Trumpien saapuessa taloon.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös mallitausta nostettiin esiin

Suosittu aihe oli totutusti myös Melania Trumpin tausta mallina. Kommenttien kylkeen laitettiin myös useita vähäpukeisia kuvia, jotka koettiin todisteiksi Melanian sopimattomuudesta Yhdysvaltain presidentin vaimoksi.

Kritiikistä ja haukuista huolimatta osa kommentoijista myös kiitti Melania Trumpia.

– KIITOS Melania kaikesta siitä, mitä olet uhrannut tukeaksesi presidenttiämme taistelussa tasavaltamme puolesta. Arvostamme kaikkea sitä, minkä SINÄ teit jakaessasi rakkautta ja viisautta. Rakastamme teitä kaikkia. Muistutat meitä siitä LOISTAVUUDESTA, jonka olimme menettäneet. Te molemmat ansaitsitte parempaa Yhdysvalloilta. Olen niin pahoillani. Jumala sinua siunatkoon!, eräs kirjoitti.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja