Mainos

Huomasitko tämän presidenttien Suomen-vierailulla? Melania Trumpin ilmeestä somehitti: "Hän pelkää kuollakseen"

1:28

Melania Trumpin ilmeet ovat jälleen kiivaan Twitter-keskustelun kohteena.

VIDEO: Katso presidenttiparin ja Putinin kättely

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat toisensa maanantaina 16. heinäkuuta Helsingissä. Myös presidentti Trumpin puoliso Melania Trump otti osaa historialliseen kohtaamiseen

Melania Trump nousi tapaamisen jälkeen suuren Twitter-keskustelun kohteeksi. Kun presidentit tapasivat toisensa, Donald Trump kätteli Putinia pitkään ja hartaasti. Melania Trump sen sijaan kätteli Venäjän presidenttiä napakasti vain muutaman sekunnin ajan. 

Kolmikko poseerasi paikalla olleille valokuvaajille ennen presidenttien siirtymistä tapaamiseen. Ennen kuin salamavalot alkoivat välkkyä, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen kävi läpi pienessä hetkessä ison skaalan erilaisia tunnetiloja – ainakin ilmeistään päätellen. Yksikään tunteista ei vaikuttanut olevan kovinkaan iloinen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Katsokaa Melanian kasvoja ja kehonkieltä Putinin kättelemisen jälkeen. Hän pelkää häntä kuollakseen, eräs Twitterin käyttäjä kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hän näyttää siltä, kuin olisi katsonut pirua silmiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sekunnin sadasosa sen jälkeen, kun olet kätellyt Putinin kättä. Sanokaa minulle, ettei Melania näytä kauhistuneelta.

Jotkut Twitter-keskusteluun osallistuneista yrittivät lisätä hieman kepeyttä paljon huomiota saaneen tilanteen avulla matkaan, joka on jakanut erittäin paljon mielipiteitä Trumpin pariskunnasta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On niin julmaa twiitata vitsejä siitä, että Trump on rakastunut Putiniin, sillä mitä jos Melania näkee ja luulee vihdoin olevansa vapaa. 

Melania Trump on ennenkin aiheuttanut keskustelua ilmeillään. Muun muassa Donald Trumpin virkaanastujaisjuhlassa kamerat tallensivat hetken, jolloin tuleva presidentti kääntyi sanomaan jotain takanaan seisovalle vaimolleen.

Tuleva ensimmäinen nainen hymyili ja nyökkäsi miehelleen, mutta heti, kun Donald Trump käänsi päänsä, Melania Trumpin hymy kaikkosi ja hänen kasvonsa valtasi erittäin vakava ja tiukka ilme.


Lähteet: Glamour, Elite Daily

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.