Melania Trump julkaisi Twitterissä hämmennystä herättäneet onnittelut 15 vuotta täyttäneelle pojalleen – missä on julkisuudesta kadonnut Barron?

Muistatko? Trumpin Barron-poika varasti show'n isänsä voitonpuheen aikana

Melania Trumpin pojalleen osoittamat syntymäpäiväonnittelut herättivät hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Donald Trump perheineen jätti Valkoisen talon taakseen noin kaksi kuukautta sitten. Trumpista ei ole sen koommin kuultu totuttuun tahtiin, sillä hänen pääsynsä useisiin sosiaalisen median palveluihin on estetty. Sen sijaan vaimo Melania Trump on yhä läsnä somessa – joskin hyvin harvakseltaan.

Lauantaina entinen ensimmäinen nainen kuitenkin julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän onnittelee 15 vuotta täyttänyttä poikaansa Barron Trumpia tämän syntymäpäivänä.

– Hyvää syntymäpäivää BWT, Melania kirjoitti sydän-emojin kera.

Lyhenne BWT viittaa lapsen koko nimeen, joka on Barron William Trump.

Twitterissä kiinnitettiin nopeasti huomiota siihen, että onnitteluviestissä on vai kaksi mustaa folioilmapalloa, jotka muodostavat numeron 15. Myöskään taustalla ei näy mitään.

Jotkut kommentoivat Twitterissä pitävänsä ilmapallojen värivalintaa erikoisena. 

– Jopa syntymäpäiväkuva on tummanpuhuva. Todella outoa.

– Melania hyvä, olisit valinnut vähän iloisemman kuvan. Tämä näyttää hieman masentavalta, mutta ehkä se on tunne jota sinä/hän koette.

– Mustia ilmapalloja 15-vuotiaalle? Lapsi-raukka!

Osa sen sijaan riensi muistuttamaan, että kyseessä on äidin pojalleen julkaisema syntymäpäivätervehdys, eikä mitään sen erikoisempaa.

– Tulitteko ajatelleeksi, että Barron saattaa pitää näistä väreistä? Ehkä Melania kunnioittaa poikansa päätöstä.

– Toivottavasti Barronilla on ihana syntymäpäivä, antakaa lasten olla lapsia.

– Nämä kommentit... Ihmiset ovat sairaita. Kyseessä on äiti, joka onnittelee poikaansa.

Trumpin perhe on pitänyt matalaa profiilia sen jälkeen, kun he jättivät Valkoisen talon. Trumpien lähtiessä Washingtonista moni kiinnitti huomiota siihen, ettei Barron Trumpia nähty Donald Trumpin muiden lasten tapaan julkisuudessa lainkaan.

Donald Trump on tiettävästi viettänyt Trump Towerin sijaan presidenttikautensa jälkeen paljon aikaa Floridassa Mar-a-Lagon tiluksilla, missä myös Melania ja Barron Trumpin ounastellaan olevan. Melania Trumpin kerrottiin jo viime vuoden puolella kartoittaneen Floridan suunnalta sopivia kouluja pojalleen. Kumpikaan ei kuitenkaan sen koommin ole esiintynyt julkisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja