Tuure Boelius muistelee bileiltaa Sanna Marinin kanssa – näin pääministeri päätyi samaan seurueeseen

6:28
Katso tästä koko Boeliuksen haastattelu!

Tuure Boelius oli juhlimassa ravintolassa, kun pääministeri Sanna Marin saapui paikalle turvamiesten kanssa.

Laulaja ja sometähti Tuure Boelius työstää parhaillaan uutta musiikkia, jota hän lupailee kuultavan vielä tänä vuonna. Nuoresta iästään huolimatta Boelius on päässyt urallaan jo pitkälle, ja hän kiittää erityisesti vanhempiaan, jotka ovat mahdollistaneet asian.

– Minä olen uskonut itseeni ja minuun on uskottu. Olen ollut niin nuori, kun kaikki on alkanut. Vanhemmat järjestelivät asioita, että pääsin muuttamaan 16-vuotiaana Helsinkiin ja toteuttamaan kaikkia unelmia.

– Kaikista tärkeimpänä on ollut se, että olen uskonut itseeni. En olisi näitä juttuja tehnyt, jos en olisi uskonut itseeni.

Boelius joutui jo teini-ikäisenä kokemaan julkisuuden karun puolen, kun sosiaalisessa mediassa alkoi tulla törkyviestejä. Tähän ikään mennessä Boelius on kuullut jo lähes kaiken, ja aika harvat viestit menevät enää ihon alle.

– Se johtuu siitä, että tyhmät ihmiset ovat oikeasti tyhmiä, ne ei kauheasti keksi mitään uutta sanottavaa. Ne ovat aina samoja haukkuja. Kaikki tietävät Suomessa, että olen homo ja ihan kun joku sanoo minulle siitä, niin se enää liikuttaisi, Boelius sanoo ja myöntää, että lähipiiriin liittyvät viestit kuitenkin satuttavat.

Boelius kertoo yllä olevalla videolla, millaiset viestit erityisesti satuttavat.

Pääministeri Sanna Marinin bileilta nousi otsikoihin viime syksynä niin Suomessa kuin maailmallakin. Seiska uutisoi, että samassa seurueessa bileiltaa vietti myös Boelius.

– Siitä on varmaan uutisoitu huomattavasti enemmän ja useammin viime vuosien aikana, että minä bailaan. Olen nuori ihminen ja tykkään bailata, en sitä häpeile yhtään, Boelius aloittaa naureskellen.

Boelius kertoo, että hän oli viettämässä ihan tavallista baari-iltaa ystäviensä kanssa kyseisenä viikonloppuna.

– Siinä meidän kaveriporukassamme oli muutamia ihmisiä, jotka olivat olleet enemmän Sannan kanssa tekemisissä. He olivat keskenään puhuneet, ja Sanna tuli sinne paikalle. Sen piti olla ihan tavallinen baari-ilta ja tavallaan se ehkä olikin.

– Se meni juuri niin kuin ajateltiin, että se menee... eli tuli turvamiehet, oli hässäkkää ja ihmiset katsoivat, Boelius kertoo.

Miten bileilta pääministerin kanssa meni? Katso video. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja