Tuttu tarjoilija ei tullutkaan töihin – syyn kuultuaan asiakas ryhtyi toimeen: "Halusin vain auttaa häntä"

Asiakas antoi tutulle tarjoilijalle astetta isomman"tipin":"Voi luojani, olemme niin onnellisia" 1:54
Asiakas antoi tutulle tarjoilijalle astetta isomman "tipin". Katso, miltä lahjakoti näyttää!

Dunkin' Donuts -kahvilaketjun työntekijä sai lahjaksi uuden kodin.

Dunkin' Donuts -kahvilaketjun työntekijä sai luottoasiakkaaltaan hieman isomman tipin. Ebony Johnson sai joululahjaksi uuden kodin kalusteineen, kertoo CNN.

– Voi, hyvä luoja! Voi luojani, olemme niin onnellisia, Ebony kommentoi.

Ystävystyi asiakkaan kanssa jo vuosia sitten

Suzanne Burke on ollut Ebonyn asiakas ja ystävä jo kolmen vuoden ajan. Kaksikko tapasi kahvilan autokaistalla, missä Ebony on töissä.

– Ajan siitä joka aamu, ja Ebony on ollut siellä töissä kolmen vuoden ajan. Hänen asiakaspalvelunsa on erinomaista, Suzanne kehuu.

Päätti auttaa hankkimalla uuden kodin kalusteineen

Suzanne kuitenkin huolestui, kun Ebony ei muutamaan viikkoon ollutkaan töissä. Pian hän sai tietää, että talousvaikeuksien vuoksi Ebony perheineen oli saanut häädön asunnostaan. Heillä ei enää ollut kotia.

– Kun epäonni kohtasi Ebonya, halusin vain auttaa häntä ja hänen lapsiaan parantamaan elämänlaatuaan, varmistaa, että heillä on oma koti, jotta hän voi edelleen tarjota asiakkaille upeaa palveluaan, Suzanne kuvaa.

Suzanne otti yhteyttä erilaisiin järjestöihin, joiden kautta Ebonyn perheelle löytyi uusi koti. Hän sai useat yritykset mukaan auttamaan projektissa; esimerkiksi huonekalut lahjoitettiin. Katso yllä olevalta videolta, millainen koti on!

"Olen niin kiitollinen, että olemme taas kotona"

Ebony kertookin voivansa Suzannen lahjan ansiosta nauttia joulun pyhistä aidosti.

– Olen niin kiitollinen, että olemme taas kotona. Koen, että jumala pitää meistä huolen: rukoilin useasti, että pääsisimme jouluksi kotiin.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat