Mainos

Tuplalottovoittaja: Ensimmäisellä voitolla ostin moottorisängyn, nyt ostan asunnon vaatehuoneella

Viking Loton 3,3 miljoonan euron voitto osui Suomeen aivan joulukuun alussa. Voittaja on elämää rakastava eläkeläinen Helsingin Myllypurosta.

Eläkeläisrouva on elänyt vaiherikkaan ja värikkään elämän. Voittokahveilla Veikkauksella hän kertoo kiitollisena, että on saanut elää ihanan elämän ja tutustua hienoihin ihmisiin. Lotossakin hän on voittanut vuosia sitten mukavan summan.

– Markka-aikana tulleella lottovoitolla ostin itselleni moottorisängyn. Amerikasta asti se tilattiin ja maksoi pienen auton verran. Mutta niin hyvin olen nukkunut siitä lähtien, voittaja kertoo.

Vuokra-asunto vaihtuu omaan

Rouva asuu Helsingin Myllypurossa vuokralla. Voittorahoilla hän ostaa itselleen vihdoin aivan oman asunnon.

– Laitan oman kodin juuri sellaiseksi kuin haluan, hän haaveilee.

Kauneuden parissa työskennellyt voittaja arvostaa estetiikkaa. Hän pukeutuu huolitellusti ja kampaa hiukset kauniisti. Omaan asuntoonsa hän asettaa yhden ehdon: siellä on oltava reilun kokoinen vaatehuone.

– Voi, kun pääsisin jo talon rakennusvaiheessa suunnittelemaan vaatehuonetta, jotta siitä tulisi mieluinen.

Toinen tärkeä hankinta uuteen kotiin on kirjoituspöytä. Kakkukahveilla rouva tarinoi polveillen kiehtovista sattumuksista elämässään – ja niitähän riittää.

Vain uudet kodinkoneet kelpaavat

Mielenkiintoisten ihmisten tapaamisista, suvun historiasta ja työelämän muistoista riittää kerrottavaa jälkipolvillekin. Ne hän haluaisi kirjoittaa pysyväksi muistoksi kansien väliin.

– Ihana elämä! Minulla on niin paljon hyviä muistoja. Aivan kaikkea en ole kertonut edes läheisillenikään. Kirjassa voisin kertoa niistä kaikille, rouva sanoo naurahtaen.

Uuden kodin keittiön hän aikoo kalustaa vain uusin kodinkonein; edellisten hankinnasta onkin hänen mukaansa jo vierähtänyt aikaa.

Vaikka keittiö laitetaan viimeisen päälle kuntoon, ei voittaja aio viettää liikaa aikaa hellan äärellä.

– Lähellä on paljon kivoja ravintoloita. Voi, ihanaa käydä ravintoloissa syömässä!
  

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.