"Tuo mies näyttää siltä kuin aikoisi ryöstää pankin"

Joskus asiat ovat todellakin sitä miltä ne näyttävät. Tämän saivat todeta Australiassa Melbournessa ostoskeskuksen työntekijät, jotka vitsailivat oudosti naamioituneesta miehestä. Työntekijät arvioivat outoon peruukkiin naamioituneen miehen näyttävän aivan pankkiryöstäjältä.

Vain hetkeä myöhemmin mies todellakin ryösti pankin.

Ryöstö tapahtui National Australia Bankin konttorissa lauantaina aamupäivällä noin 10.45. Naamioitunut mies käveli pankkiin sahatun haulikon kanssa ja vaati virkailijalta kahdenkympin ja viidenkympin seteleitä.

Hän pakeni rahojen kanssa pankin takaovesta. Ryöstön yhteydessä ei ammuttu laukauksia, eikä kukaan loukkaantunut.

"Omituinen ja silmiinpistävä"

Ostoskeskuksella työskentelevä Desi Stammer oli nähnyt miehen pankin edustalla ennen ryöstöä.

– Vitsailimme hänestä, että katsokaa, tuo mies näyttää ihan siltä, kuin aikoisi ryöstää pankin. Puoli tuntia myöhemmin pankin ulkopuolella olikin poliisiauto ja pankki oli ryöstetty, Stammer toteaa Courier Mailissa.

– Hän oli vain niin omituisen ja silmiinpistävän näköinen.

Stammerin mukaan mies oli kävellyt kertaalleen sisään ja ulos pankista.

Myös toinen lähistön työntekijä oli kiinnittänyt huomiota mieheen.

– Hän oli vähän epäilyttävä, pukeutunut tummiin vaatteisiin. Hänellä oli myös aurinkolasit, vaikkei aurinko paistanut, sekä erittäin kiiltävä peruukki. Se vähän kiinnitti huomiotani, mutta en sitten ajatellut siitä sen kummempaa, kahvilassa töissä ollut Shea Baker kertoi.

Pankissa oli ryöstön aikaan kolme asiakasta sekä kuutisen henkilökuntaan kuulunutta ihmistä.

Poliisi etsii ryöstöstä epäiltynä noin 183–188 senttiä pitkää miestä. Mies oli ruumiinrakenteeltaan tanakka ja hänen kasvojensa karvoitus oli punaista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat