Mainos

Tuntemattomat miehet pyrkivät asuntoihin Rovaniemellä

Kaksi tuntematonta miestä yritti tunkeutua väkisin kerrostaloasuntoon lauantaina alkuillasta Rovaniemen Ounasrinteellä osoitteessa Salmenperä 5 A. Yksi asukkaista soitti hätäkeskukseen rappukäytävässä olevista häiriköistä, jotka jyskyttävät ovia.

Yksi talon asukkaista oli mennyt avaamaan oven ja tuntemattomat miehet vaativat päästä sisälle asuntoon. Noin 20-vuotias asukas sai kuitenkin vedettyä oven kiinni.

Poliisin mukaan miehet möykkäsivät oven takana aggressiivisesti ja potkivat ovea voimakkaasti. He potkivat myös naapurin ovea.

Miehet poistuivat hetkeksi, mutta palasivat takaisin ja vaativat jälleen pääsyä asuntoon. Miehet yrittivät murtautua jollakin välineellä asuntoon sisälle kunnes luovuttivat.

Poliisi etsii tapaukseen liittyen 20–30-vuotiaita miehiä. Toinen miehistä oli toista laihempi ja pidempi, ja hänellä oli vähän pidemmät, kihartuvat hiukset. Tukevammalla miehellä oli lähes kalju pää. Miehistä toisella oli ruskea takki.

Poliisi toivoo vihjeitä tapaukseen liittyen. Vihjeet voi ilmoittaa poliisille osoitteeseen rikostorjunta.lappi(at)poliisi.fi tai numeroon 071 87 66237. Tapausta tutkitaan törkeänä kotirauhan rikkomisena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.