"Tulin kotiin" – Veikkausliigan mestariluotsin siirrolle vahvistus

Kuopion Palloseuran jalkapallon Veikkausliigan mestariksi valmentanut Jani Honkavaara siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhon peräsimeen, seura tiedottaa. Sopimus on 2+1-vuotinen.  

Honkavaara, 43, ilmoitti jo kesällä, että hän jättää KuPS:n kauden jälkeen. Helsingin Sanomat puolestaan uutisoi ratkaisukierroksen alla, että Honkavaara suuntaa seuraavaksi SJK:hon. 

Tälle tuli vahvistus keskiviikkona. 

– Pakko myöntää, että olen monta kertaa leikkinyt ajatuksella palata Seinäjoelle, ja nyt se tapahtui. Tuntuu hyvältä. Ja toki myös oudolta, kun olen ollut parikymmentä vuotta poissa. Mutta edelleen lakeuksien näkeminen tuntuu sielussa, Honkavaara kommentoi seuran tiedotteessa.

– Tulin kotiin. Kotikaupungissa valmentaminen on haaste, mutta olen varma, että teemme hienoja asioita yhdessä. Ja nimenomaan yhdessä.

Honkavaaran meriitit viime vuosilta ovat komeat. Hän nosti HIFK:n liigaan, ja KuPS:ssa hän saavutti kolmen vuoden aikana pronssin, hopean sekä mestaruuden

SJK:n päävalmentajan pesti on ollut viime vuosina tuulinen paikka, sillä Alexei Eremenko seniorin elokuiset potkut olivat seuran viidennet reilun kahden vuoden sisään. 

Päättyneen kauden joukkueesta SJK:n jättävät maalivahti Mihkel Aksalu, puolustajat Jarkko Hurme, Dani Hatakka, Joel Mero ja Trevor Elhi sekä keskikenttäpelaajat tai hyökkääjät Obed Malolo, Dion Acoff, Matheus Batista ja Zakaria Beglarishvili

Lue myös:

    Uusimmat