Sami Hyypiä otti HJK-huhuihin kipakasti kantaa

Veikkausliigan kautta on vielä kolme kierrosta jäljellä, mutta Helsingin Jalkapalloklubin ensi kauden valmentajaspekulaatiot käyvät kuumina.

Video: HJK varmisti Suomen mestaruuden edellisellä viikolla.

HJK:ta vuodesta 2014 asti luotsanneen Mika Lehkosuon jatko peräsimessä on epävarmaa. Lehkosuon apurin, José Riveiron siirtyminen Interin peräsimeen tämän kauden päätteeksi on ehditty jo julkistaa.

Saku-Pekka Sundelin spekuloi Ilta-Sanomien kolumnissaan seuraajaehdokkailla, joista yhdeksi hän nimesi Sami Hyypiän.

Sundelinin mukaan Hyypiä on nähty toistuvasti HJK:n peleissä. Sundelin pohti, voisiko Hyypiä tulla seuraan Lehkosuon apuriksi.

Hyypiä itse otti huhuihin kipakasti kantaa.

– Aika jännästi on vedetty johtopäätöksiä. Kahdesti olen tällä kaudella ollut HJK:n pelejä katsomassa, kerran keväällä lasteni kanssa ja kerran syksyllä kaverini kanssa. Kaipa se sitten lasketaan toistuvaksi, Hyypiä kertoi Betssonin tiedotteessa.

Kukaan HJK:stä ei ole ollut Hyypiään miehen itsensä mukaan yhteydessä.

– Se pitää kuitenkin todeta, että mestaruuden voittaminen ei ole koskaan itsestäänselvyys, ei edes HJK:ssa, Hyypiä sanoi.  

Hyypiä luotsasi viimeisimmäksi sveitsiläistä FC Zürichiä vuosina 2015–2016. Hän sai kenkää tehtävästä kolme kierrosta ennen kuin kausi päättyi, kun Zürich oli pudonnut sarjajumboksi.

Juttua muokattu klo 11.27: Korjattu tiedotteen laatija.

Lue myös:

    Uusimmat