Tuleeko Super Cupista Liverpoolin näytös? Tuomas Virkkunen Chelsean heikosta kohdasta: "Tämä saattoi olla seurassa etukäteen pelkona"

Liverpool ja Chelsea kohtaavat keskiviikkoiltana Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajan välisessä Super Cupissa Istanbulissa. C Moren jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen näkee punaiset illan ottelun ennakkosuosikkina, vaikka joukkue ei Valioliigan avauksessa täysin vakuuttanutkaan.

MAINOS

UEFA Super Cup

Liverpool - Chelsea suorana lähetyksenä C More Sport 2:lla ja suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 21.00

C Moren sivulle pääset tästä

– Valioliigan avausviikonlopun jälkeen Chelsean kohdalla on paljon kysymysmerkkejä. Alku Manchester Unitedia vastaan oli kuitenkin hyvä, Virkkunen sanoo MTV Urheilulle. 

Chelsean ongelmat piilevät selostajan mukaan puolustuksessa.

– Puolustaja Antonio Rüdigerin kunto on vielä vähän epäselvä, uskaltaako Chelsea tuoda hänet nyt jo takaisin? Andreas Christensen ja Kurt Zouma eivät toppariparina Unitedia vastaan missään tapauksessa vakuuttaneet. Tämä saattoi olla seuralla ja faneilla etukäteen pelkona.

Lontoolaisten uuden päävalmentajan Frank Lampardin kauden avaus ei ole helpoimmasta päästä. Sunnuntaina pelatun United-ottelun jälkeen edessä on keskiviikkoiltana Mestarien liigan hallitseva voittaja ja viime vuoden Valioliigan kakkonen.

– Toivoisin, että vaikka Chelsealle kävisi alkukaudesta kuinka huonosti, seuraidentiteetti olisi muuttunut ja Lampardille annettaisiin aikaa. Sitä voi myös olettaakin, kun Lampardin kaltainen legenda on puikoissa.

4-1-murskavoitto Norwichista ei saanut Virkkusta silti vakuuttumaan myöskään Liverpoolista.

– Toki kausi on vasta alkanut, mutta yllättävän paljon heidänkin pelissään näkyi herpaantumisia ja virheitä, joista joku kliinisempi joukkue olisi rokottanut. Norwichilla oli paljon paikkoja. Chelsean kannalta toiveikaista on, ettei Liverpoolinkaan kauden avaus niin vakuuttava ollut, Virkkunen muistuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat