"En usko Barcelonan pelanneen montaa meidän kaltaista joukkuetta vastaan" – Jürgen Kloppin luottopelajaa uskoo Liverpooliin Mestarien liigan välierissä

Liverpoolin James Milner on luottavainen joukkueensa mahdollisuuksiin voittaa Barcelona Mestarien liigan välierissä ja uskoo, että englantilaisjoukkueen tapa pelata voi aiheuttaa espanjalaisjätille ongelmia.

Liverpool matkustaa Camp Noulle vieraaksi toukokuun ensimmäinen päivä välierien avausosassa. Toinen osaottelu on ohjelmassa Anfieldilla viikkoa myöhemmin.

– Voimme voittaa Barcelonan, mutta tiedämme sen olevan erittäin vaikeaa. He ovat vahva joukkue ja Camp Nou vaikea paikka mennä, mutta en usko heidän pelanneen liian montaa meidän kaltaista joukkuetta vastaan, Milner ennakoi Reutersin mukaan.

– Olen ollut siellä pudotuspelivaiheessa muutaman kerran Manchester Cityn kanssa, enkä ole saanut tulosta, joten toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Heillä on paljon laadukasta yksilötaitoa ja loistava joukkue myös.

Camp Nouta ja sen tunnelmaa englantilainen kehuu "fantastiseksi".

Manchester Unitedin pudottanut Barcelona tähtää tällä kaudella triplaan. Katalaaneilla on yhdeksän pisteen johto La Ligassa ja se pelaa Espanjan cupin loppuottelussa.

Milnerin mukaan Liverpoolin tulokset Mestarien liigassa muutaman viime kauden aikana osoittavat, että joukkue voi lähteä luottavaisena Barcelonan kimppuun.

– Tämä vuosi on osoittanut meidän menneen eteenpäin. Pelit eivät ole aina välttämättä sujuneet hyvin, mutta vaikeissa hetkissä olemme osoittaneet, että kokemusta on kertynyt.

Lue myös:

    Uusimmat