Tuija Pehkonen herkässä kuvassa pienokaisen kanssa – kertoo rehellisesti, kuinka ensimmäinen reissu vauvan kanssa sujui: "Selkäkakat, nekin tuli nähtyä"

Kesäterassi alkaa MTV3-kanavalla heinäkuussa 9:27
Tuija Pehkonen vieraili Uutisaamussa.

Tuija Pehkonen myöntää, että aikataulut eivät pitäneet reissun aikana ollenkaan.

Juontaja Tuija Pehkonen sai esikoislapsen aviomiehensä Eero Ettalan kanssa syyskuun puolessa välissä. Nyt heidän pienokaisensa pääsi ensimmäiselle matkalleen Tampereelle. Pehkonen julkaisi päivityksen asiasta Instagram-tilillään

Pehkonen kirjoittaa, että he olivat päässeet perille ja reissu oli mennyt hyvin, lukuun ottamatta muutamaa pientä ongelmaa. 

– Rehellisyyden nimissä: ei me ajoissa oltu missään ja maitobaari pystytettiin milloin hotellin, milloin kauppakeskuksen veskiin. Hälytin hotellihenkilökunnan säätämään huoneen ilmastointia pienemmälle, sillä olin varma, että liian kylmä on pikkuiselle, kun meillä kotona on niin lämmin. Niin ja selkäkakat, nekin tuli nähtyä ekaa kertaa. Ei siitä sen enempää. 

Pehkonen kirjoittaa, että kyseisen reissun jälkeen he uskaltavat lähteä pidemmällekin reissulle, vaikka se vaatiikin vielä treenaamista. 

–  Etukäteen nimittäin vähän jännitti, miten tämmöisen pikkuotuksen kanssa voi lähteä yhtään minnekään. Näköjään elämä kuitenkin jatkuu uomissaan ja entistäkin ihmeellisempänä! Niin ja tietty, Suomimatkailu kunniaan!

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät naimisiin joulukuussa 2019.

Ettala juontaa parhaillaan Suomen surkein kuski -ohjelmaa. 

Lue myös:

    Uusimmat