Tuhannet naiset paljastivat: Nämä ominaisuudet kielivät hyvistä rakastelutaidoista

Eikö seksi luista? Seksiin liittyvä kipu ja haluttomuus voivat vaikuttaa monilla eri tavoilla seksuaaliseen kokemukseen 4:18
Miten toimia, jos seksi tekee kipeää? Gynekologi Sanna Hänninen vastaa.

Tuhansien naisvastaajien mukaan ulkonäkö voi auttaa päättelemään jotain miehen rakastelutaidoista. Brittikyselystä uutisoi The Sun.

Jokaisella on omat makumieltymyksensä sen suhteen, millainen ihminen on seksikäs. Mutta minkä näköinen ihminen on todella hyvä sängyssä?

OneBuy-verkkokauppa lähti etsimään kysymykseen vastausta 4550 naiselta, joita pyydettiin listaamaan, millaisia fyysisiä ominaisuuksia heidän parhailla rakastajillaan on ollut.

Parrakas nappisilmä

Eniten naisia näytti viehättävän parta, jonka 73 prosenttia naisista nimesi hyviä seksikumppaneita yhdistäväksi piirteeksi.

Vaikka karvainen leuka ei välttämättä tunnu hyvältä suudellessa, parta saa miehen näyttämään kypsältä, maskuliiniselta ja hallitsevalta, mikä saa monien naisten sukat pyörimään jaloissa.

Toinen kyselyyn vastanneita naisia erityisesti miellyttänyt piirre oli ruskeasilmäisyys. Naisista 71 prosenttia oli harrastanut ilmeisen hyvää seksiä nappisilmäisen miehen kanssa.

Parran ja ruskeiden silmien lisäksi lävistykset (70 prosenttia), leveät hartiat (68 prosenttia) ja tatuoinnit (62 prosenttia) kertoivat naisten mukaan hyvistä rakastelutaidoista.

Nämäkin piirteet yhdistyivät rakastelutaitoihin

Jos peilistä ei heijastu edellä mainittuja piirteitä, ei kannata huolestua. Naisten vastauksissa oli tilaa erilaisille miestyypeille.

Mainintoja keräsivät suosittuusjärjestyksessä myös ruskeat hiukset, silmälasit, korkeat poskipäät, alavatsan karvoitus, pienet jalat, vaaleat hiukset, siniset silmät, kalju, isot kädet sekä paksut kulmakarvat.

Rakastajan taidot eivät ole kiinni ulkonäöstä

On hyvä muistaa, että seksissä ei ole kyse vain ulkonäöstä. Esimerkiksi suvaitsevuus, kekseliäisyys, huomaavaisuus, hyvä fyysinen kunto sekä spontaanius ovat hyvän rakastajan tunnusmerkkejä.

Hyvä rakastaja ottaa huomioon itsensä ja seksikumppaninsa. Rohkeus kommunikoida haluista ja tarpeista mahdollistaa sen, että seksi tuntuu molemmista hyvältä ja hauskalta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat