Tuhannen ihmisen kysely paljastaa: Pitkillä ihmisillä parempaa seksiä?

Kyselyn mukaan pitkillä ihmisillä on tyydyttävämpi seksielämä.

BodyLogic MD -sivuston tekemän kyselyn mukaan pidemmillä ihmisillä on muutakin etua elämässään kuin se, että he yltävät lyhyempiä paremmin ylähyllyille. Heillä on nimittäin parempaa seksiä.

Kyselyyn osallistui tuhat ihmistä, ja on hyvä huomioida, että se perustui osallistujien itsearviointiin. Kävi ilmi, että ne vastaajat, jotka olivat ystäviään pidempiä, olivat tyytyväisempiä seksielämäänsä, verrattuna niihin, jotka olivat samanpituisia kuin ystävänsä tai lyhyempiä.

Pitkistä miehistä 58,2 prosenttia oli petipuuhiinsa tyytyväinen ja ystäviensä kanssa samanpituisista 48,9 prosenttia, mutta lyhyistä miehistä vain 39,5 prosenttia sanoi samaa. Naisilla erot eivät olleet niin suuria, sillä prosentit menivät samassa järjestyksessä 58,3, 54 ja 50,3.

Pituus tuo itsevarmuutta?

Kysely ei ottanut kantaa siihen, kuinka pituus vaikuttaa seksin laatuun, mutta yksi vaikuttavat tekijä voi olla pituuden mukanaan tuoma itsevarmuus. Kyselyyn vastanneet, ystäviään pidemmät osallistujat pitivät itseään viehättävämpinä ja haluttavampina.

Pidemmät ihmiset pitivät itseään myös menestyvämpinä työelämässä. He kokivat lisäksi palkkansa olevan tyydyttävä ja että heidät otetaan vakavasti töissä.

Ei liene yllättävää, että naisvastaajat kertoivat olevansa kiinnostuneempia itseään pidemmistä miehistä, miehet puolestaan itseään lyhyemmistä naisista. Naiset toivoivat miehen olevan noin 183-senttisiä, miehet toivoivat itsekin olevansa sen pituisia.

Erityisesti lyhyet naiset kokivat kuitenkin olevansa hauskempia kuin pidemmät kanssasisarensa.

VIDEO: Nämä ongelmat vain lyhyt nainen voi ymmärtää.

0:30

Lähteet: Metro, Her.ie

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja