TTK-kisaan osallistuvalla Ernest Lawsonilla on toimintasuunnitelma parketille täydellistä muistikatkosta varten

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan uusi opettaja Anniina Koivuniemi sai parikseen Ernest Lawsonin.

Tämän syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin maanantaina Hotelli Kämpissä. Tulevalla kaudella parketilla itsensä likoon laittaa Ernest Lawson.

Tv-sarjoista, Talent Suomen tuomaririvistöstä ja teatterin lavoilta tuttu näyttelijä, juontaja ja impromestari Lawson ei ole ikinä ollut yhdelläkään tanssitunnilla. Nollasta on kuitenkin hyvä ponnistaa. Aiempia TTK-kausia katsoessaan näyttelijä on nimenomaan seurannut ihaillen kilpailijoita, joiden kasvutarina ja taitojen karttuminen on ollut selvästi nähtävissä.

– Olen miettinyt, olisikohan minustakin siihen samaan. Ja nythän se nähdään, Lawson iloitsee.

Vaikka tanssitaitoa ei ennestään ole, muita vahvuuksia löytyy. Rytmitajua mieheltä ei ainakaan puutu, sillä musikaalisen Lawsonin ääinstrumentti on rummut. Mies uskoo taidon auttavan myös askelten löytämisessä. Kovin haaste sen sijaan liittyy latinalaistansseihin; villi vartalon vatkaus ja viettely ei miehen mukaan kuulu perusrepertuaariin. Oli kyseessä lattari- tai vakkaritanssi, toimintasuunnitelma täydellistä muistikatkosta varten on kuitenkin jo valmiina.

– Mä improvisoin, siinähän mä olen hyvä! Vedän siis jotain ja toivon, että Anniina tulee pelastamaan mut tilanteesta, hän suunnittelee.

Tanssiopettaja Anniina Koivuniemenluotto oppilaaseensa on kova.

– Erkku on mukava, hauska ja kohtelias. Lisäksi hän vaikuttaa olevan tosi innoissaan kaikesta tulevasta, joka on tietysti kaikkein tärkeintä, Koivuniemi toteaa.

Katso videolta Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuus: 

Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun uudet tanssiparit! 5:21

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat