Mainos

Toronton "crack-pormestarin" raivokohtaus tallentui videolle

Huumesekoilukohun keskelle joutuneen Kanadan suurimman kaupungin pormestarin Rob Fordin piina syvenee. 

Toronto Star on julkaissut videon, jolla Ford puhuu sekavasti ja uhkaa tappavansa jonkun. Lehden arvion mukaan video on kuvattu ilmeisesti elokuussa. 

Kanadan yleisradioyhtiö CBC:n levittämänä video on levinnyt laajalle.

Kännykkävideolla Rob Ford käyttää karkeaa kieltä ja uhkaa katkaisevansa tietyn henkilön kurkun. Videosta ei käy kuitenkaan ilmi kenestä hän puhuu.

Ford puhuu levottomasti ja liikehtii ympäri huonetta. The Starin mukaan mies näyttää olevan huumeiden vaikutuksen alaisena.

The Star julkaisi videon sivuillaan tänään, ja heti sen jälkeen Rob Ford tuli julkisuuteen pyytämään anteeksi.

– Toronto Star on juuri julkaissut videon, jossa olin hyvin, hyvin juovuksissa.

– Voin ainoastaan sanoa jälleen kerran, että olen tehnyt virheitä. Haluan kertoa teille, että olen nähnyt videon. Koko maailma näkee sen. Ja arvatkaa mitä? Se ei ole minulle ongelma.

– Toivon että kukaan teistä ei koskaan ole ollut tai tule olemaan tuollaisessa tilassa. Olin todella, todella humalassa.


Kohu Rob Fordin ympärillä alkoi toukokuussa, jolloin Toronto Star sekä yhdysvaltalainen nettisivusto Gawker kertoivat nähneensä videon, jossa Rob Ford poltti ilmesesti crack-huumetta lasipiipusta, ja muun muassa nimitti kanadalaispoliitikko Justin Trudeauta homoksi.

Crack-videota ei ole julkaistu netissä, ja tähän viikkoon asti Ford kielsi ottaneensa huumetta. Tällä viikolla hän kuitenkin myönsi polttaneensa crackiä ”kännipäissään” sen jälkeen, kun Kanadan poliisi kertoi nähneensä videon, jossa Ford käyttää huumetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.