Tornado iski perheen kotiin ja imaisi pienen Penny-koiran mukaansa – lemmikki palasi vapisten kotiin tunteja myöhemmin

Tornado imaisi koiran ulos kodista – selvisi koettelemuksesta 0:42
Tornado paitsi tuhosi Brittany Memoryn taloa, myös imaisi pienen Penny-koiran ulos ikkunasta. Koira kuitenkin selvisi koettelemuksesta!

Tornado paitsi teki tuhojaan Brittanyn perheen talolle, myös imaisi pienen Penny-koiran ulos tuhoutuneen takaseinän kautta.

Hirvittävä hetki on painunut Brittany Memoryn mieleen: tornado paitsi tuhosi amerikkalaisperheen taloa, myös imaisi pienen Penny-koiran ulos, kertoo CNN.

Koira alkoi haukkua, sitten tornado iski

Brittanyn mukaan sähköt olivat myrskyn vuoksi jo katkenneet perheen kodista, kun Penny alkoi haukkua. Vaikka ulkona myrskysi, Brittany oletti koiran hädän liittyvän johonkin muuhun.

– Luulin, että joku on kodissamme, ja kumarruin ja panin puhelimeni taskulampun päälle. Suunnilleen silloin alkoi kuulua ääntä, joka kuulosti junalta, Brittany kuvaili Live 5 News -uutisille.

Tunkeilijan sijaan ulkona riehui tornado, joka repi talon seiniä. Brittany tajusi tuhon osuvan kotiinsa ja ehti ainoastaan pelastaa poikansa.

"Se lensi ulos sänkyni peitteiden mukana"

Tornado tuhosi kodin takaseinän. Brittany ehti pelastautua poikansa kanssa, mutta hän ei ennättänyt napata yorkshirenterrieri Pennyä mukaansa. Koira imeytyikin tornadon tuhoamasta takaseinästä ulos.

– Se lensi ulos sänkyni peitteiden mukana. Tornado repi lakanat sängystäni. Koira oli kietoutunut niihin, Brittany sanoo.

Oletti koiran kuolleen

Brittany oletti koiran varmasti kuolleen ja ehti jo pohtia, miten selittäisi asian pojalleen, kun sen aika tulisi.

– Olin kauhuissani enkä uskonut sen olevan elossa, mutta hoin vain pojalleni "Penny on eläin, se selviää, jumala suojelee sitä", Brittany muistaa.

Penny palasi kotiin – selvisi vähin vammoin

Uskomatonta kyllä, Penny selvisi tornadon kynsistä elossa. Se palasi itse kotiin tunteja myöhemmin. Pieni koira vapisi ja oli kauhuissaan, mutta kuin ihmeen kaupalla sillä ei ollut suuria vammoja.

– Pieni pala lasia oli jäänyt kiinni Pennyyn, joten veimme sen eläinlääkäriin, ja kaikki on nyt hyvin, Brittany kuvailee.

Lähteet: Live5news.com, CNN, People

Lue myös:

    Uusimmat