Stella-koira näki oravan televisiossa, eikä tälle reaktiolle voi kuin nauraa: "En ollut valmis tuohon ilmeeseen"

Miksi koira läähättää? 0:42
Katso myös: Miksi koira läähättää?

Stella-koiran reaktio television oravaan on naurattanut somessa. Pelkästään TikTokissa videota on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa.

Omistaja arvelee Stella-koiran olevan kultaisen noutajan ja chow chow'n sekoitus, mutta koska koira on adoptoitu, täyttä varmuutta ei ole. Yksi asia on kuitenkin varmaa: Stella, pitää oravista. Siis todella, todella pitää. 

– Sen lempijuttu on katsella oravia, Stellan ihmisäiti Bronwyn Crawford kertoo eläinsivusto The Dodolle.

Hiljattain Stellan oravainnostuksesta tuli suoranainen hitti sosiaalisessa mediassa, kun Bronwyn julkaisi Stellalle pyhitetyllä TikTok-tilillään videon, jolla koira reagoi televisiossa näkemäänsä oravaan. 

"Sen reaktio oli niin hauska"

Stella ei talvikuukausina ole niin paljon ulkona ja oravatkin pysyttelevät puussa. Koska pehmo-orava ei tuo koiralle samaa iloa, päätti Bronwyn kumppaninsa kanssa piristää koiraa näyttämällä sille televisiosta YouTubesta löytämäänsä koirille tarkoitettua videota, jolla seikkailevat muun muassa oravat.

Ja Stellahan piristyi!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Laitoimme sen pyörimään sille, ja näimme, kuinka keskittynyt se oli. Se ei ole koskaan oikeastaan kiinnittänyt televisioon huomiota juurikaan aiemmin, joten sen reaktio oli niin hauska, omistaja kertoo.

Samaa mieltä olivat myös kommentoijat.

– Tuo kirjaimellisesti sai minut nauramaan ääneen. Kiitos, tarvitsin tuota, totesi yksi ihastunut kommentoija. 

– En ollut valmis tuohon ilmeeseen, naureskeli toinen.

– Söin leipää ja kirjaimellisesti olin tukehtua salaatinlehteen, huomautti eräs reaktiostaan.

– En voi lakata katsomasta tätä, tunnusti yksi kommentoija.

Yhteensä yli kaksi miljoonaa katselukertaa

Bronwynin jakamaa videota on Stellan TikTok-tilillä katsottu jo yli 500 000 kertaa. Myös koirajulkaisuistaan tuttu WeRateDogs julkaisi Stellan tähtihetken Twitter-tilillään ansaiten sille 1,5 miljoonaa katselukertaa lisää.

– Tämä on Stella. Se löysi uuden pelon: oravat sisällä. Se ei ole ihan varma, mikseivät muut ole huolissaan, sivusto sanaili saatteessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Omistajan mukaan koira tuijotti televisiota lopulta tunnin verran, mutta menee edelleen television eteen odottelemaan, että se laitettaisiin päälle sitä varten. Sängyssä Stella saa katsoa oravatelkkaria tabletilta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista!

Lue myös:

    Uusimmat