Topi Borg yllätti toimittajan ja kuvaajan punaisella matolla – kaivoi taskustaan pussukan: "Sinä et saanut vielä?"

Sisarukset Topi ja Sointu Borg ihastuttivat Kultainen Venla -gaalassa – Topilla oli yllätys toimittajalle sekä kuvaajalle 6:25
Sisarukset Topi ja Sointu Borg ihastuttivat Kultainen Venla -gaalassa – Topilla oli yllätys toimittajalle sekä kuvaajalle

Topi ja Sointu Borg juhlivat yhdessä Kultainen Venla -gaalassa.

Sisarukset Topi ja Sointu Borg  saapuivat yhdessä Kultainen Venla -gaalaan Helsingissä sijaitsevaan Kansallisoopperaan. MTV Uutisten haastatteluun kaksikko livahti sähäkän lennokkaasti, kumpikin naureskellen. 

– Tämä on mennyt ihan sähläämiseksi mulla ja Topilla tämä homma, Sointu Borg naureskeli. 

Topi Borg kertoi olleensa tyytyväinen siitä, että "pääsi antamaan kuvausryhmälle suklaat". 

– Joten tein jotain, mitä kukaan ei ole tehnyt. 

Vuonna 2023 Ylellä esitetty Kirjolla-sarja nosti Topi Borgin koko kansan tietoisuuteen. Alkuun julkisuus huoletti Sointu-siskoa, mutta kaikki on mennyt hyvin ja palaute on ollut tämän mukaan ainoastaan positiivista. 

Ennätys siitä, kuinka aktiivisesti Topi Borg on tunnistettu kaduilla, tapahtui hänen mukaansa Sodankylän elokuvajuhlilla. 

– Minut tunnistettiin 18 kertaa yhtenä päivänä, mikä oli huomattavaa, koska huomasin, että valtamäärä ihmisiä meni Sodankylän elokuvafestivaaleille ensimmäistä kertaa, koska he näkivät sarjan, mikä oli sydäntä lämmittävää, kertoi Topi Borg, joka tunnetaan todella intohimoisena elokuvien ystävänä.

Sarjan kuvaamisesta Topi Borgilla on ainoastaan hyvät muistot. 

– Totuin hetkessä kameroihin. Ja kuvausryhmä oli aina pieni, myötätuntoinen, eikä pakottanut juoksemaan Pispalan portaita liian montaa kertaa. Muistan aina, että isäni risotto oli herkullisin risotto, minkä he olivat koskaan syöneet elämässään. 

Syömisestä puheen ollen, kaivoi Topi Borg kesken haastattelun pussillisen suklaakarkkeja. 

– Sinä et saanut vielä? Borg tiedusteli MTV Uutisten toimittajalta. 

– Me aiheutettiin jo pieni kaaos, kun sinä topi lähdit niin kovalla draivilla niitä suklaita jakamaan, niin siellä muutamat haastattelutkin keskeytyivät, Sointu Borg totesi välistä. 

Topi Borg ojensi karkin myös MTV Uutisten kuvaajalle. 

– Ihmiset eivät arvosta kuvaajien käsittämätöntä rasitusta. He seisovat, seisovat ja seisovat tuntikausia putkeen, eivätkä saa arvostusta, mitä he ansaitsevat. 

Yllä olevalla videolla Topi Borg kertoo, millainen suhde hänellä tällä hetkellä on julkisuuteen ja minkä huvittavan kommentin lausui nähtyään ensimmäistä kertaa Sointu-siskonsa Kultainen Venla -asun. Sointu Borg kertoo myös, millaisia televisiotöitä hänellä on seuraavaksi suunnitteilla. 

Lue myös:

    Uusimmat