Tommy Tabermannin kassi:

- soijamarinoitua tofua - tuorepastaa - Mascarbone-juustoa - 7 luumutomaattia - 3 siitakesientä - tuoreita papuja

Jyrki Sukulan ja Tommy Tabermannin menu:

Antipasti: paahdettuja papuja, valkosipulia ja chiliä

100 g vihreitä papuja valkosipulin kynsi 1/4 tuore keskivahva chili 1/2 dl oliiviöljyä suolaa mustapippuria sitruunanmehua

Laita pavut uuniin viipaloidun valkosipulin, chilin ja oliiviöljyn kanssa. Ota uunista, lisää suola, mustapippuri ja sitruunanmehu.

Mascarpone - basilicaravioli

1 tuorepasta levy 1/2 dl Mascarpone -juustoa 3 basilikanlehteä mustapippuria suolaa voita

Sekoita Mascarpone, hienonnettu basilika ja mausteet. Leikkaa pasta 7 cm X 7 cm neliöiksi. Aseta juustotäyte keskelle, voitele vedellä ja liimaa toinen pastaneliö päälle. Soseuta basilikaa sulatetun voin kanssa, mausta suolalla.

Paistettua tofua, tomaatti-chili concasse & siitakesienipapardelle

120 g marinoitua tofua korppujauhoja kananmuna

Kasta tofu kananmunassa ja painele korppujauhoissa, paista voissa.

Tomaaatti- concasse

3 kpl luumutomaatteja 1/2 kpl hienonnettuja sipulia chiliä valkosipulia persiljaa 1 dl valkoviiniä suolaa mustapippuria

Pilko tomaatit, valkosipuli , chili ja persilja. Freesaa oliiviöljyssä, lisää valkoviini ja mausteet. Keitä hetki.

Sieni -papardelle

200 g keitettä papardelleä 3 kpl siitakesieniä 1/2 kpl sipulia suolaa mustapippuria oliiviöljyä sitruunanmehu

Freesaa sienet ja sipuli oliiviöljyssä, lisää pastat ja mausteet. Lopuksi sitruunanmehu.

Tiramisu

3 leipäviipaletta 2 dl Mascarpone -juustoa 1 dl kuohukermaa vanilijatanko sitruunankuorta 1/2 dl cointreau -likööriä 2 rkl kaakaojauhetta 2 rkl sokeria

Vispaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla. Sekoita juusto, kerma, vaniljasiemenet ja raastettu sitruunankuori keskenään. Painele leivät vuokaa kostuta kermalla, Cointreau -liköörillä ja hunajalla. Lisää täyte päällle , sirottele kaakaojauhe päälle. Nauti.

Lue myös:

    Uusimmat