Tomi Lämsä: "Emme tienneet, että kaikki kääntyisi näin ja kuusi pelaajaa jättäisi meidät" – kommentoi jatkoa Ufassa

Salavat Julajev Ufan kausi jääkiekon KHL:n pudotuspeleissä päättyi, ja yksi kysymys kuuluu, jatkaako Tomi Lämsä joukkueen peräsimessä, kun koko sarjan yllä on epävarmuutta. Suomalaisvalmentaja itse kommentoi tulevaisuuttaan kryptisesti.

Lämsä toimi toista kauttaan Ufan päävalmentajana, ja hänen sopimuksensa umpeutuu tämä sesongin päätteeksi. Lämsä oli aiemmin viettänyt jo kolme sesonkia seurassa apuvalmentajana.

Tätä kautta ravisteli kuitenkin Venäjän helmikuun lopussa Ukrainassa aloittama hyökkäyssota. KHL:n pudotuspelien käynnistyessä useat ulkomaalaispelaajat reagoivat poistumalla Venäjältä.

Lämsä sanoi lehdistötilaisuudessa, että oli vaikea ennustaa yhdistelmää nähtyjä tapahtumia.

– Emme tienneet, että kaikki kääntyisi näin ja kuusi pelaajaa jättäisi meidät, hän kertoi ja pohti pelaajapakan muuttumisen vaikuttaneen joukkueeseen.

Ufan lähtijöihin lukeutui joukkueen suomalaiskolmikko, tähtipelaajat Juha Metsola, Teemu Hartikainen ja Sakari Manninen.

"Kaikki on mahdollista"

Lämsältä kysyttiin, haluaisiko hän jatkaa Ufassa. Hän jätti mahdollisuuden auki.

– Ei pidä koskaan sanoa ei koskaan. Kaikki on mahdollista.

Lämsä ilmaisi myös, että hän voi sanoa Ufasta vain positiivisia asioita.

– Meillä on yhdet liigan parhaista faneista. Etenkin tällä kaudella. Kaikista tuli läheisempiä, kaikki tukivat joukkuettamme. Kannustus on korvaamatonta.

Lue myös:

    Uusimmat