Tökkivätkö aamuherätykset? Uudista rutiinisi ja helpota aamujasi!

Tuntuvatko aamut aina yhtä tahmeilta? Anna potkua viikon alkuun ja aloita arki uusin rutiinein. Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Maanantai, maanantai, maanantai... Töihinpaluu viikonlopun jäljiltä ei tunnu kiinnostavan juuri ketään, mutta asiasta oikuttelu ei ainakaan helpota oloa. Viikonlopun jälkeen rästityöt ja pitkät tehtävälistat odottavat tekijäänsä, eikä huono mieli tuo lisäpuhtia niiden hoitamiseen. Tee nämä pienet muutokset aamurutiineihisi ja huomaat olevasi huomattavasti pirteämpi työpaikalle päästessäsi!

Tee energinen soittolista

Eikö sinulla vielä ole motivoivaa soittolistaa tökkiville työaamuille? Nyt on aika tehdä sellainen.

Valitse menevimmät lempikappaleesi ja anna musiikin raikaa heti heräämisestäsi saakka. Käy suihkussa viime lauantaina kuulemasi hyvän hittibiisin tahtiin ja jatka musiikin kuuntelua koko aamuvalmisteluiden ajan.

Älä missään nimessä odota siihen asti, että pääset taittamaan työmatkaa, koska musiikilla saat inspiroivan tunnelman luotua heti heräämisen jälkeen!

Syö aamiaista kotona

Moni nappaa aamiaista matkalta tai ottaa kotoa mukaan muutaman hedelmän. Jos heräät vähän aikaisemmin ja jaksat valmistaa jotain helppoa ja herkullista, lähdet kotoa töihin onnellisempana – ja virkeämpänä!

Aloita matkasi aiemmin

Jos vain suinkin pystyt, laita herätyskello herättämään hivenen aikaisemmin. Sen sijaan, että suuntaisit suoraan bussiin tai junaan, nauti raikkaasta talvisäästä ja kävele osa matkasta. Saat aineenvaihdunnan liikkeelle ja endorfiinit rullaamaan! Olosi on parempi, kun suuntaat töihin.

Sovi aamiaistreffit

Kiireisen ihmisen arkeen voi olla vaikea sovittaa kavereiden tapaamista keskellä viikkoa. Mikset käyttäisi aamuaikaa hyväksesi ja tapaisi toverisi aamiaisen tai pikaisen kahvin merkeissä? Ystävän kanssa rupattelu varmistaa hyvän mielen aamun. Jos kaverisi asuu lähellä, voit vastaavasti järjestää hänen kanssaan vaikka pikaisen aamulenkin ennen töihin lähtöä.

Järjestele paikat

Petaa sänkysi ja siisti makuuhuone ennen kuin ryntäät päivän askareisiin. Tämä pieni vaivannäkö pelastaa päiväsi myöhemmin. Olet energisempi ja palaat paremmilla mielin siistiin kotiin!

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Savvysugar.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja