Toimittaja tilasi 4 euron kaljan – hotelli laskutti tuopillisesta yli 41 000 euroa: "Se on kaikkien aikojen kallein olut"

Australialaismies sai tilaamalleen oluelle kohtuuttoman suuren hintalapun englantilaisen hotellin aulabaarissa, uutisoi amerikkalaissivusto CNN.

Australialaistoimittaja Peter Lalor on kirjoittanut oluista ja olutpanimoista kertovia artikkeleita jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Hän oli aina kuvitellut, ettei koskaan maksaisi liikoja oluen juonnista.

Hyvien oluiden ja viinien ystävä joutui kuitenkin syömään sanansa nautittuaan olutta Manchesreissa sijaitsevan hotellin aulabaarissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Näettekö tämän oluen? Se on kaikkien aikojen kallein olut, toimittaja muotoili Twitter-tilillään.

Peter oli pyytänyt Malmaison-hotellin aulabaarin baarimestarilta brittiläistä olutta. Baarimikko tarjoili miehelle IPA-olutta ja laskutti miestä normaalisti.

Kun Peter sai kuitin maksustaan, hänelle tuli tunne siitä, ettei kaikki ollut kohdillaan. Kutina osui oikeaan, sillä hotelli oli laskuttanut häneltä yhdestä oluttuopillisesta käsittämättömät 41 000 euroa.

– Baarimikko oli korottanut hintaa 10 000-kertaisesti, toimittaja kuvailee 4 euron oluesta veloitettua hintaa.

Seuraava kierros hotellin piikkiin

Hotellin johto hyvitti maksun Peterille välittömästi ja vakuutti, ettei yli 41 000 maksu ollut ehtinyt poistua miehen pankkitililtä.

Muutama päivä myöhemmin australialaismies sai soiton vaimoltaan, jonka mukaan pariskunnan pankkitilille oli ilmestynyt 67 000 dollarin, eli reilun 41 000 euron, ammottava aukko.

Pankin mukaan rahojen palautumiseen vierähtää useampi arkipäivä, mikä on Peterin asemassa ikävää – hän, kun ei ole omien sanojensa mukaan varakas mies.

– Voisin ostaa omistamani auton 10 kertaa tuolla summalla, toimittaja kuvailee varakkuuttaan.

Amerikkalaissivusto sai yhteyden englantilaishotellin, joka oli pahoitellut tekemäänsä virhettä.

– Toivomme, että saamme kutsutuksi Peterin pian toiselle drinkille. Seuraava kierros on aivan varmasti talon piikkiin, hotellista vakuutetaan.

Lue myös:

    Uusimmat