Cooper meni lentokenttäpubiin ja tyrmistyi kaljan hinnasta – näin yritys kommentoi
Lentomatkustaja hämmentyi nähdessään, miten paljon pubin olut kentällä maksoi.
Videolla Lahdessa tehdään olutta jopa hanhenkakkaa hyödyntäen!
New York Cityssa sijaitseva La Guardian -lentokenttä nousi kaljakohun keskiöön, kun eräs matkaaja huomasi lentokenttäpubissa myytävän oluen maksavan 27,85 dollaria. Asiasta kertoo Independent.
Ennen lentoaan oluen äärelle pysähtynyt yhdysvaltalainen Cooper Lund twiittasi 7. heinäkuuta kuvan Biergarten-pubin juomalistasta. Siinä näkyy, että Sam Adams Summer Ale Draught -olut maksaa 27,85 dollaria eli noin 23,55 euroa.
– Nämä hinnat naurattavat. Mukaan kuuluu niin sanottu 10 prosentin "koronatoipumisveloitus", joka ei mene työntekijöille.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Hinnan sanottiin olleen virheellinen
Cooperin twiitin jälkeen lentokenttäviranomaiset ohjeistivat La Guardian sekä parin muun New Yorkin metropolialueella sijaitsevan lentokentän ruokaa ja juomaa tarjoavien tahojen toimiluvista vastaavaa OTG Management -yritystä tarkastelemaan hintoja uudelleen.
OTG Management kommentoi tapahtunutta Independentille tiedotteella.
– Tässä on nyt käynyt niin, että joku yksinkertaisesti laittoi väärät hinnat, yrityksestä kommentoidaan.
– Korjasimme hinnat heti kuultuamme tästä ja aloimme käydä läpi koko järjestelmäämme varmistaaksemme, ettei tällaisia virheitä ole enemmänkin.
OTG myös kommentoi Cooperin twiittiä ja kiitti häntä "hyvästä huomiosta". Twiitissä kerrottiin hinnan olevan väärin, ja että se on päivitetty. Lisäksi huomautettiin, että kaikki muut hinnat koskevat 23 unssin eli 6,8 desilitran juomia.
OTG:n edustaja kertoi The City -medialle, että kaljan hinta korjattiin nopeasti oikeaksi. Nyt hinnaksi tuli 18,15 dollaria eli 15,35 euroa.
Yritys lupasi tarjota Cooperille kaljan seuraavalla kerralla, kun hän tulisi kentälle.
Lue myös: K-ruokakaupoissa jättimuutos hintalappuihin – ei enää yllätyksiä kassalla: "Tuo useita etuja"
Koronaviruspandemia oikeutti nostamaan lentokenttähintoja
Ruokien ja juomien hinnat lentokentillä nousivat viime vuonna sen jälkeen, kun New York Cityn lentokentillä toimivat ravintolat ja baarit saivat lisätä hintoihinsa niin sanotun 10 prosentin lisän, jolla niitä autettaisiin selviämään pandemian aiheuttamasta talousahdingosta. Sillä yritettiin kompensoida asiakasmäärän vähentymistä, kun kapasiteettia rajoitettiin.
Terminaalissa toimivien liikkeiden hintoja kerrottiin verratun siihen, mitä hinnat olivat New Yorkin ja New Jerseyn metropolialueilla. The Cityn mukaan hinnat olisivat lentokentällä kovin paljon kalliimpia kuin muualla kaupungissa.
Lähteet: Independent, New York Post
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti