Karl lähti lauantaina pubiin "yksille" – tilanne eskaloitui ja juomatilauksia oli yhtäkkiä 800 euron edestä

Olut hanaolut tuoppi
Brittimies yllätettiin tuntemattomien juomatilauksilla. Shutterstock

Brittimies kuvitteli lähtevänsä juomaan vain yhden oluen, mutta tilanne eskaloitui hänen ilmoitettuaan asiasta Twitterissä.

Brittilehti Mirror kertoo omalaatuisesta tapauksesta, jossa miehen pikaiseksi suunniteltu baarireissu oli venähtää melkoisen pitkäksi.

Kaikki alkoi lauantaiaamuna kello 10.40, kun Karl ”Kapteeni” Phillips ilmoitti Twitterissä käyneensä shoppailemassa ja jatkavansa nyt matkaansa yhdelle oluelle Iso-Britannian Moldissa sijaitsevaan The Gold Cape -baariin. Kyseinen baari on osa brittiläistä Wetherspoons-ketjua, joka on kehitellyt kuppiloihinsa oman kännykkäsovelluksen. Sovelluksen avulla voi kätevästi tilata ruokansa ja juomansa suoraan pöytään jonottamatta tiskillä. Lisäksi sovelluksessa on peli, jossa asiakas voi kertoa oman pöytänumeronsa siinä toivossa, että joku ystävällinen sielu haluaa syystä tai toisesta tarjota tutulle tai tuntemattomalle tuopin.

Tuntemattomat tarjosivat juomia 

Hetki sen jälkeen, kun Karl oli twiitannut pubisuunnitelmistaan, eräs Twitter-käyttäjä tiedusteli miehen pöytänumeroa. Sitten tilanne muuttui todella oudoksi: juomatilauksia alkoi sadella ja Karlin eteen kannettiin tuoppia tuopin jälkeen.

Mies twiittasi seuraajilleen seuraavan kerran kello 11.14 tilanteesta äimistyneenä:

Jos twiitti ei näy, katso se täältä. 

–  Kuka lähettää minulle näitä juomia jatkuvalla syötöllä?, Karl kysyi twiitissään kirosanoilla höystettynä.

Karlin twiitin alle ilmestyi pian ruutukaappauksia kuiteista, jotka osoittivat tuntemattomien ihmisten tilanneen hänelle kaikkea mahdollista oluttuopeista pubinaposteltaviin.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä. 

Karl julkaisi seuraavan tilannepäivityksen puoli kahden aikaan iltapäivällä ja kertoi olevansa lähdössä baarista. Siihen mennessä ilmaisia juomia oli kertynyt jo yli 700 punnan eli 800 euron edestä. Tiettävästi Karl nautiskeli ilmaisista juomistan ainakin viisi, kunnes katsoi parhaakseen poistua paikalta. 

Maksetut juomat eivät kuitenkaan suinkaan menneet hukkaan, vaan The Gold Cape -baari selvittää mahdollisuutta lahjoittaa nauttimatta jääneistä juomista saadut rahat hyväntekeväisyyteen.

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat