Mainos

Tiura puolustautuu: Tämä on julkinen kiirastuli

Kansanedustaja Marja Tiura (kok.) on kommentoinut nettisivuillaan viime päivinä vellonutta loikkauskohua. Tiura julkaisi iltapäivällä "Kiirastorstai"-nimisessä kirjoituksessaan oman näkemyksensä asioista.

- Kerroin julkisuudessa avoimesti sen, että minua houkuteltiin keskustaan vaalien jälkeen ja nyt tämä on kääntynyt kummallisesti niin, että minä olisinkin ollut aloitteentekijä. Pöh, aloittaa Tiura kirjoituksensa.

Niin sanotun loikkauskohun taustalla on Tiuran Apu-lehdelle antama haastattelu, jossa hän kertoo keskustan yrittäneen houkutella loikkaamaan puolueen riveihin vuonna 2007. Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhosen ja Nova Group -liikemies Arto Merisalon mukaan ajatus tuli kuitenkin Tiuralta itseltään.

Kansanedustaja arvosteleekin nettikirjoituksessaan sekä Korhosta että Merisaloa:

- Totuuden torviksi ovat julistautuneet keskustan puoluesihteeri ja henkilö, joka selvästi suhtautuu minuun naisena kuin halpaan makkaraan.

Marja Tiura epäilee myös, että joku muu olisi antanut ymmärtää hänen haluavan loikata kokoomuksesta keskustaan.

- Kun olen lukenut näitä ulostuloja, alan uskoa siihen, että joku on todellakin puhunut puolestani - ilman valtakirjaa. Olen ihmeissäni siitä, kuinka joku on voinut nimissäni ilmoittaa, että vaihtaisin puoluetta, jonka aatemaailmaan olen kasvanut, suorastaan syntynyt.

- Mietin sitäkin, voisiko tämä olla mahdollista, jos kysymyksessä olisi miespuolinen kansanedustaja. Olisiko julkinen kiirastuli sama, jos joku ilmoittautuisi asianaiseksi miehelle, joka on ikään kuin ollut vaihtamassa puoluetta.

Tiura lopettaa kirjoituksensa siteeraamalla Jeesusta:

- Tänään on Pitkäperjantai. Hän sanoi silloin: "Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät."

(MTV3)

Lue Tiuran koko kirjoitustäältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.