Times: Liverpool sijoittamassa pelaajiin 230 miljoonaa euroa lisää – "Näytämme, ettemme menetä yhtään seuran avainpelaajaa"

Valioliigaseura Liverpool patoaa seurasta lähtevää pelaajavirtaa väkevällä panostuksella. Times-lehden mukaan seura on sijoittamassa pelaajien jatkosopimuksiin 230 miljoonan euron lisäpotin.

Liverpool pyrkii varmistamaan valioliigajoukkueen nykytason pitkillä sopimuksilla. Edustusjoukkueella on jo kahdeksan pelaajasopimusta, jotka ulottuvat vähintään vuoteen 2023.

Puolustajat Andy Robertson ja Trent Alexander-Arnold ovat tuoreimmat jatkosopimuksen tehneet pelaajat. He liittyivät muiden muassa Mohamed Salahin, Roberto Firminon ja Sadie Manon seuraksi.

–  Liverpool tarjoaa nyt fantastisen mahdollisuuden hankkimalla ja pitämällä nämä fantastiset pelaajat seurassa. Minun tehtäväni on varmistaa, että se näkyy pelissämme, päävalmentaja Jürgen Klopp ihastelee tilannetta.

–  En tiedä, missä olemme kolmen vuoden kuluttua. Mutta sen voin luvata, että kehityksemme ei pääty tähän kauteen.

Mane julisti ison tavoitteen

Liverpool on kärsinyt kymmenen vuotta pelaajamenetyksistään. Seura on vuotanut vastustajille esimerkiksi Xabi Alonson, Javier Mascheranon, Fernando Torresin, Luis Suarezin ja Philippe Coutinhon.

–  Nyt näyttämme, ettemme menetä yhtään seuran avainpelaajaa. Lisäksi meille on valmistumassa uusi harjoituskenttä, mikä on myös satsaus tulevaisuuteen, Klopp jatkaa kehujaan seurajohdolle.

Valmentajan ja pelaajien kiikarissa on Valioliigan mestaruus.

–  Haluamme nimemme seurahistorian suurten nimien joukkoon, Mane julisti allekirjoittaessaan jatkosopimuksensa vuoteen 2023.

–  Toivottavasti tästä alkaa jotain aivan erityistä seuran historiassa.

Liverpool johtaa 23 ottelun jälkeen Valioliigaa neljän pisteen erolla Manchester Cityyn. Tottenham on yhdeksän pisteen päässä kolmantena.

Lue myös:

    Uusimmat