Mainos

Tieliikenteessä monta kuolonkolaria viikonloppuna

Pahin onnettomuus sattui eilen illalla Elimäellä. Kahden henkilöauton kolarisssa sai välittömästi surmansa kaksi nuorta. Kolmas uhri menehtyi vammoihinsa viime yönä.

Ainakin seitsemän ihmistä on kuollut viikonlopun tieonnettomuuksissa.

Pahin turma sattui eilisiltana Elimäellä. Kahden auton nokkakolarissa kuolivat heti kouvolalainen mieskuljettaja ja takana istunut 25-vuotias Helsingissä asunut nainen. Toisen auton takapenkillä ollut 17-vuotias elimäkeläinen nainen vietiin helikopterilla Töölön sairaalaan, missä hän menehtyi viime yönä.

Kaikki onnettomuudessa mukana olleet olivat poliisin mukaan nuoria. Toisessa autossa oli viisi ja toisessa kolme henkilöä.Loukkaantuneet ovat 17-20-vuotiaita Kouvolan ja Elimäen alueen nuoria. Heidät vietiin hoitoon Kuusankosken ja Kotkan sairaaloihin.

Onnettomuuspaikalla oli Kouvolan poliisin partioita sekä pelastusyksiköitä Kouvolasta, Kuusankoskelta ja Elimäeltä sekä useita sairaankuljetusyksiköitä alueelta. Ajoneuvot romuttuivat, ja niissä olleita jouduttiin irrottamaan.

Poliisin mukaan ei ole aihetta epäillä, että alkoholilla olisi ollut osuutta tapahtumaan. Tutkimuksia turman syiden selvittämiseksi jatketaan.

Neljä menehtyi onnettomuuksissa tänään

Myös sunnuntai on ollut tieliikenteessä synkkä. Jokioisissa Kanta-Hämeessä surmansa sai 1920-luvulla syntynyt pariskunta auton ulosajossa. Auton takapenkillä ollut 1940-luvulla syntynyt tytär loukkaantui.

Forssan poliisin mukaan auto törmäsi suoralla tieosuudella koivuun, joka kaatui auton päälle.

Kaksi moottoripyöräilijää kuoli Paraisilla Varsinais-Suomessa ja Rovaniemellä sattuneissa onnettomuuksissa.

Lisäksi Padasjoella, Päijät-Hämeessä kolme ihmistä loukkaantui rajussa kolarissa alkuillasta. Padasjoen keskustassa sattuneessa kolarissa toinen henkilöauto ajoi kovaa vauhtia päin toista autoa, katkaisi sähköpylvään, ison koivun ja osui toiseen koivuun. Lopulta auto suistui katolleen ojaan. Kolme autossa ollutta kuljetettiin sairaalaan.

Kaksi henkilöautoa ja linja-auto törmäsivät puolestaan Heinolassa Lusin ja Vahteriston välillä. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui törmäyksessä lievästi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.